Hvordan psykologi misbrukes for å fremme hat mot muslimer

I juli 2016 fikk en del mennesker fra Manchester utdelt en brosjyre fra en såkalt gruppe som kalte seg «For Public Purity» (For offentlig renhet) med dette budskapet:


Dette området er hjemsted for et stort muslimsk fellesskap. Vennligst vis respekt for oss og våre barn og begrens forekomst av hunder på de offentlige plasser. Å opprettholde renheten av den offentlige plassen gjør det mulig for muslimer å holde seg rene. Som en del av denne innsatsen, har vi valgt ett av de aspektene som kan ha avgjørende effekt på renheten av den offentlige plassen, nemlig det aspektet som har med tilstedeværelse av hunder, som regnes for å være urene, å gjøre.

 

Denne gruppen har i tillegg en facebookside. På denne har man publisert en del youtubeklipp, der konservative imamer og såkalt lærde muslimer kommer med rent idiotiske utsagn om hunder.

Hvis man går inn på facebooksiden og leser kommentarene på den første posten, finner man massive hatmeldinger fra folk mot muslimer. Det er innimellom en og annen som forsøker å varsle at dette er en falsk gruppe etablert for å sverte muslimer, men disse varslingene druknes i et hav av hatmeldinger mot muslimer.

Nærmere undersøkelser viser at nettsiden er opprettet fra USA og ingen kontaktinformasjon er mulig å finne, ingen har heller stått fram for å følge opp denne «aksjonen» i ettertid. Så det hele er veldig uklart og hvem som står bak kan man bare spekulere i, og noen har spekulert i om det kan være en høyreekstrem gruppering. Enkelte ting tyder på at de som står bak har gjort dette for å hausse opp hatet mot muslimer. 

Misbruk av psykologi

Men, en ting er sikkert; de som har stått bak innholdet i denne brosjyren og denne facebookgruppen har misbrukt flere prinsipper i psykologien for å oppnå sitt mål: spre hat mot muslimer som gruppe.

  1. Dette området er hjemsted for et stort muslimsk felleskap.   Disse ordene «hjemsted», «stort» og «muslimsk felleskap» vekker en assosiasjon til at: a) muslimene har slått seg ned i England (Europa) og de er kommet for å bli. Man kan assosiere til at muslimene har invadert Europa og har laget seg et varig hjem der, b) teksten omtaler mange muslimer (stor gruppe) som er organiserte (muslimsk felleskap). Allerede i den første setningen har tekstforfatteren klart å lage et bilde av muslimer som en organisert gruppe som er stor og har slått seg ned for å bli i Europa. Med én setning har de nå klart å vekke negative assosiasjoner og følelser rettet mot muslimer. Fra psykologien, vet vi at emosjoner er en av de viktigste faktorer for at den kognitive innstilling til et fenomen former seg. Negative emosjoner mot en gruppe gjør det lettere å resonnere negativt om dem, også ubevisst.

 

  1. I resten av teksten legger tekstforfatteren vekt på flere viktige elementer som forsterker de negative emosjonene ytterligere hos europeeren; man er klar over at hunden er et av de mest populære kjæledyr i Europa. Ved å skrive en tekst der hund ønskes fjernet, trykker de på et punkt som kan vekke sterke følelser. De vil ha «Menneskets beste venn» fjernet. I tillegg, kaller de hunden uren. Teksten, på en smart men samtidig ondskapsfull måte, prøver å vise at muslimene kun er opptatt av seg selv og sine religiøse påbud og vil holde seg rene (fri for hund), i motsetning til europeere som er urene og som bør innrette seg etter muslimenes krav.

 

I realiteten vet vi at det finnes flere mennesker i Europa med muslimsk bakgrunn som elsker ikke bare hunder, men alle andre dyr, inkludert mennesker.

Reaksjonære muslimer og høyreekstremister- gode venner?

Denne teksten som jeg skrev viser hvordan idiotiske holdninger og uttalelser fra enkelte imamer og reaksjonære muslimer brukes for å hisse opp stemningen mot muslimer som gruppe. Den viser også hvor lett det er å misbruke psykologien for å manipulere følelsene i en viss retning. Det blir særdeles viktig å være klar over dette hatet som lett kan mobiliseres mot muslimer. Jeg lurer på hvor nyttige høyreekstreme og reaksjonære muslimer er for hverandre? De gir hverandre næring, selv om at det virker slik at de er bitre fiender. Begge jobber mot ett og samme mål: Å splitte muslimer og ikke-muslimer ved å spre hat.  

159 kommentarer

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.12:58

Man kan undre seg hvorfor blir det muslimske soner i Sverige, Tyskland, England. At i Australia mener muslimer at dem må ha et eget område. I Phillipnene driver dem å kriger siden 1400 tallet etter at dem kom til landet. At i Kina ønsker dem et eget land. osv.

Så at dette er noe som blir funnet på er klart motbevist. Dette er målet med muslimer.

Når det gjelder hunder, blir flere og flere avvist med hund av muslimer i drosjer. Dette skjer i Norge som i Sverige. At folk som går rundt med hund blir spyttet på av muslimer i Norge og andre steder er kjent.

Det Shahram Shaygani referer til er en kjent kontra-propaganda metode. Komme med fakta i en feil kontekst. Vi har sett flere ganger at jødiske har skapt hatkampanjer mot jøder for å få sympati. Det samme gjør muslimer. Det som er likheten med muslimer og jøder i slike tilfeller er at dem benytter sine skrifter for å lyve. Man vet at både jøder og muslimer mener at det er lovlig å lyve til "ikke-troende" for å oppnå egne fordeler. Det er kun å lese deres "skrifter" så vet man dette.

Derfor må islam forbys fordi det er kun en pedofil dødskult. Riv ned moskeene som man gjør i Angola. Få muslimene integrert i et muslimsk land. Fordi for en muslim er kun troen viktigere enn landet.

Shahram Shaygani driver derfor med Taqiyya, som en korrupt muslim han er lyver for å fremme islam.

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.13:11

Judas Iscaroit: Den var god :) Taqiyya. Vel, her skriver du om "muslimer" som om de er en enhet, med samme tenkning og samme holdninger. Det er her du tar grundig feil- Ja det finnes problematiske og kritikkverdige forhold blant enkelte mennesker med muslimsk bakgrunn, men med denne retorikken som du bruker, skaper bare enda mer avstand. Jeg driver ikke med Taqyya, men prøver å skape et rom der man kan diskutere ting sammen. Jeg kritiserer det som er kritikkverdig og det spiller ikke noen rolle om den kommer fra en muslim eller ikke muslim.

Kai Inge Buseth

02.07.2017 kl.14:01

Judas Iscaroit: Shaygani påpeker at enkelte fyrer oppunder en allerede betent ideologi-konflikt ved å konstruere tilfeller som ikke har rot i virkeligheten. Når denne nettsiden gåes etter i sømmene øker mistanken om dette.

Selv har jeg opplevd i kommentarfelt debattanter som forsøker samme teknikk: Later som de er muslimer med urimelige krav og påstander for å fyre opp debatten.

Det er dette Shaygani setter fingeren på. Det ødelegger for en nødvendig debatt om hva som kan gjøres for å unngå en fremtidig ideologi-krig. I denne debatten er Shaygani en av de klarsynte som vi virkelig bør lytte til, istedenfor å gå i fellen med å misforstå budskapet. Han er en av de som påpeker nok av reelle problemstillinger og at debatten behøver ikke løgner i tillegg.

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.15:08

Kai Inge Buseth: Tusen takk for hyggelige ord.

Ola Nordmann

02.07.2017 kl.14:25

Muhammedanisme og muhammedanere var noe fjernt for oss alle. Så fant pluteselig tilhengere av denne fremmede gudelæren på at de ville bosette seg i Europa. Nå er vi utsatt for den samme terror som jødene i Midtøsten og de kristne i "De renes land". Likevel hevder muhammeds barn at vi oppfører oss så fryktelig mot bosetterne. Dette på tross av at neppe noen fremmed gruppe er tilgodesett med flere privilegier enn dem. Hva i alle dager vil de her og hva øsker de av oss? Gjør som andre pakketurister; reis hjem når ferien er over. Hvorfor ikke bosette seg i "Ariernes land", det er da en statsdannelse som fullt ut aksepterer sære kles- og kostvaner, samt vet hvilke dyr som er "urene". Hva med mennesker, er noen av dem også "urene"?

Knut

02.07.2017 kl.14:27

Vi klarer ikke å se forskjell på snille og slemme muslimer og da må vi i steden sende alle til et muslimsk land. De kan ikke være her å ødelegge landet og velferden vi har bygget og religionen deres har ingen plass i siviliserte land.

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.14:58

Knut: Hvilke land sender du norske muslimer til? Norge?

Abduallah

02.07.2017 kl.14:49

Takk for deling av denne historien. Utrolig hvor mye hat kommer frem her av noen som skriver kommentarer. Du kan bare slette noen av dem. Er det lite kunnskap, feil kunnskap eller ren hat?

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.14:57

Abduallah: Jeg vet ikke Abdullah, men det beste er å la disse kommentarene stå. Vi får respekterer ytringsfriheten. Dessverre er det en del mennesker som må ha det svart/hvitt. Som en god venn av meg sa: det er verdt å merke seg hva som skjer med oss når vi konfronteres med ting vi ikke liker. Det er så lett å komme med en motreaksjon som ligner svært mye på det vi reagerer på. Slik forsterker de ytterliggående kreftene hverandre og drar samtidig med seg stadig flere av oss andre. Handlingsrommet og diskusjonene blir snevrere og mindre nyansert. Det er skremmende! Viktig å holde tunga rett i munnen. Vi er alle mennesker som er avhengige av hverandre til syvende og sist.

Naggen

02.07.2017 kl.14:54

Jeg synes dette var en god analyse.

Nissene her som kaller seg for "Ola Nordmann" og for eksempel sier at "vi klarer ikke å se forskjell på snille og slemme muslimer" og hevder idiotiske ting som at de har "bygget opp landet" burde kastreres og sendes til Svalbard. Et slikt tiltak vil over tid gi en smartere befolkning i Norge da uproduktive og lite samfunnsnyttige tapere til slutt vil dø ut.

Til for eksempel "Knut" - hvor mye betaler du i skatt hvert år? Ditt intelligensnivå og formuleringevne indikerer at det er temmelig lite. Dersom man følger ditt argument - hvis jeg betaler mer i skatt enn deg, gir det meg rett til å bestemme over deg? Fordi jeg finansierer flere sykehjemsplasser enn deg?

Svein

02.07.2017 kl.14:55

"Judas Iscaroit" [sic], la oss først ta din påstand om at Dr. Shaygani lyver ("Taqiyya"). Jeg er nok ikke alltid enig med ham i alt (han er generelt vesentlig mer tilgivende enn denne gamle, bitre, gubben her), men jeg har aldri noensinne vært i tvil om integriteten og ærligheten hans. Den er 100%. Du gjør din egen sak skade med å påstå noe annet. Selv om du såvidt berører faktiske problemer, så drukner dette i påstander som "kontra-propaganda" og lignende, som gjør hele postingen din verdiløs. Eller ... faktisk negativ verdi. Fordi den er så full av spinnville konspirasjonsteorier, gjør den at de faktiske problemene du peker på (bl.a. problemene med drosjeeiere og hund, opptreden fra diverse dårlig integrerte i særs innvandrertette strøk av Oslo, etc) blir assosiert med den sorten konspirasjonsgalskap resten av postingen din er så full av. Dette gjør det vanskeligere for de som vil problemene til livs, fordi du sørger for at de som faktisk vil TA TAK I problematiske holdninger blant enkelte grupper, blir assosiert med slikt vrøvl som du skriver.

Gitt settingen, kan man nesten lure litt på om ikke dette er ditt egentlige mål. Man kan nesten lure litt på om du er en viss høyskolelektor med aggresjonsproblemer på sosiale medier og totalt manglende debatt-evne og høflighet. For posten din kjemper HARDT for hans syn på saken.

Mvh

Svein

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.15:03

Svein: Kloke ord som alltid : )

Laila

02.07.2017 kl.14:55

Du kan si hva du vil, men når muslimer sitter med politisk makt vil de aldri høre på ikke-muslimer! Da vil de følge Koranens ord til punkt og prikke og der er det ikke rom for andre. Du har rett i at det ikke vil bli noe skille når muslimer kommer til makten, da er det bare for oss vantro hunder å underkaste oss. Det spiller da ingen rolle for et psykologisk spill man nå driver med.

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.15:05

Laila: KJære Laila, det er viktig at vi ikke blander islamisme og fundamentalistisk islam med islam. Det er også viktig å huske på at det finnes mange muslimer som er liberale og sekulære. Vi trenger ikke å være enig med dem om alt, men de deler samme verdier som alle andre sekulære mennesker. Det viktigste av alt er at liberale og sekulære muslimer er vår viktige allianse i kampen mot ekstremistiske bevegelser-

Bjarte

02.07.2017 kl.15:10

Laila, hva baserer du påstanden din på? Kan du gi bare ett faktisk eksempel som underbygger din påstand?

Jeg vet mange eksempler på det motsatte.

Ordføreren i London er muslim. Men han klarer jo fint å kommunisere med ikke-muslimer. Sheikh Mohammad i Dubai er muslim. Men han klarer jo helt fint å lede et multikulturelt samfunn som er blant de mest vellykkede i verden.

Du kan si hva du vil, men du har jo ikke filla peiling.

ACAB

02.07.2017 kl.15:12

Jeg har sett bilder fra Iran fra 60-70 tallet. Landet var mye bedre før de klin gærne relgiøse tok makta. Vi kan ikke risikere noe sånt i Norge. Send muslimene hjem. Deporter hele gjengen. Og konvertitter bør finne seg et muslimsk land å leve i. Sverige f.eks.

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.15:13

De som er uenig med meg viser hvor dårlig dere kjenner islam. Det er kun en kult. Det har f.eks. Angola bevist.

Så den som påstår at når muslimer samler seg sammen i et område. Erklærer "sitt land" er kun tull? Hvorfor skjer dette i alle land muslimer samler seg? Eller er det kun tilfeldighetsteorien som slår inn.

At det er tilfeldig at kvinner i Sverige blir kastet ut av høye bygninger der muslimer er. Kun en tilfeldighet? Selv om dette er en muslimsk "tradisjon". At hvite kvinner og barn blir voldtatt av muslimer. Er kun en tilfeldighet? Selv om dette er en muslimsk "tradisjon".

Det som er viktig her å fjerne at som heter islam. Fordi den pedofile dødskulten passer ikke inn i et oppegående samfunn.

Når det gjelder dumme norske som tror på islam. Send dem til et hvilken som helst muslimsk land. Fordi i islam betyr ikke land, men troen.

Krag Jørgensen

02.07.2017 kl.15:17

Naggen: Er det slik å forstå at du mener at de som betaler mest i skatt har bedre intelligensnivå og formuleringevne ? Tror jeg må spise popcorn når jeg leser svaret ditt

Laila

02.07.2017 kl.15:33

Det dummeste jeg har hørt, det finnes ikke noe sekulære eller liberale muslimer. Enten er man muslim eller så er man det ikke. Man kan være shia- eller sunnimuslimer, muligens også andre retninger. Uansett; når muslimer får politisk makt så er det over og ut for oss andre! De følger jo sin religion i ett og alt hele livet, alt de gjør, sier og tenker er i henhold til islam. Da sier det seg selv at de aldri vil kunne tillate noe annet i sine liv, noe som ikke står i Koranen. Gjør ordføreren i London en så flott jobb?? Ingen tør vel å si noe annet. Og Å trekke frem Dubai.... der bør man helst ikke bli voldtatt!

Laila

02.07.2017 kl.15:37

Man skal være glad man kan skrive alt man vil...også bedrive psykologisk spill. Det vil det bli slutt på når muslimer har fått makt.

Ola Nordmann

02.07.2017 kl.15:37

Muhammedanismen er i krig og konflikt med det meste. Det ligger i selve ideologien. Verden deles inn i:"Dar ul-Islam " og "Dar ul-Kufr " Vi i Norge tilhører den siste gruppe. For at rettroende muhammedanere skal kunne leve her må det etableres: ""Dar-ul-Sulh"- avtalens hus. Derfor krever muhammedanere særretter og særbehandling. Kampen pågår på to fronter 1) ved stadig å gjenta at de er utastt for menneskerettsbrudd og hat, samt å påberope seg religionsfrihet, 2) ved utstrakt bruk av terror. Målet er det samme; å etablere selvstyre for muhammeds barn. Men det er riktig at de også slåss innbyrdes -fitna. Denne innbyrdeskrigen har pågått siden Alis dager. Veien til deres "paradis" går gjennom pussige klær og et heller underlig kosthold ispedd sulteperioder. Kanskje hundene er "tabu" fordi de er lojale?

Olle Bolle

02.07.2017 kl.15:38

Judas Iscaroit - i motsetning til "Ola Nordmann", "Knut" og "Laila" gir du inntrykk av å være marginalt mer intelligent. Du er istand til å formulere hele setninger. Selv om norsk grammatikk tydeligvis heller ikke er din sterke side.

Du virker som en ensom sjel som sitter fryktsom foran PC'en og ser på verden med angst. Du hadde nok hatt godt av en konsulteringstime med Shahram Shaygani.

Naggen

02.07.2017 kl.15:44

Krag Jørgensen - du mener at det er negativ korrelasjon mellom inntekt versus intelligens og formuleringsevne? Altså at jo dummere man er jo mer tjener man og jo mer skatt betaler man?

Kanskje du burde komplementere popkornet ditt med vitaminer?

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.15:47

Bjarte:

Hva gjør ordføreren i London med de daglige syreangrepene i London? En muslimsk tradisjon som har eksplodert i takt med muslimske beboere i London.

Ordføreren i London sa at terror er en del av å leve i en storby, kun når hvite ble drept. Det vil si "Det må man bare akseptere". Men når en død muslim ble overkjørt. Klikket det for ordføreren i London, han var så redd så redd for sin befolkning, dog kun muslimer. At man må ha mer beskyttelse av muslimer.

Ordføreren i London har også igangkjørt "voktere", der folk som ytrer kritisk om muslimer blir arrester.

Må ikke glemme ordføreren i London sine forsøk på sharia ved å forby bikini reklame bilder. Gjort i normal Taqiyya stil.

Er dette en person du hyller?

Jeg tror at du har ingen forståelse eller kunnskap om hva du snakker om.

Bjarte

02.07.2017 kl.15:56

Hei Judas - kan du i neste innlegg legge inn noen linker til artikler som dokumenterer påstandene dine?

Jeg er vel belest på ordføreren i London og har ikke kommet over noe som ligner på det du hevder. Så med mindre du kan dokumentere påstandene dine, er det nærliggende å anta at du sannsynligvis er schizofren.

02.07.2017 kl.15:58

Naggen: Det er så mye fokus på utdanning. Det er bra, men det er mange det ikke passer for. Til dem vil jeg si: Du trenger ikke utdanning for å lykkes.

Olav Thon er en norsk forretningsmann og en av Norges rikeste personer, med en ligningsformue på ca. 5,5 milliarder kroner i 2010. Hans formue i 2014 ble anslått til 29 milliarder. Han har kun grunnskole.

Jeg koser meg med popcorn!

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.16:00

Olle Bolle takker for svaret.

Siden han er lege med videreutdanning i psykiatri er han egentlig ikke en psykiater. Selv om det sies så i Norge. Men for ekte psykiatere er det en fornærmelse. Vi hører fra dem at "Hvorfor skal en lege med minimal kunnskap om psykiatri ha ansvar, selv om dem ikke engang kan fylle ut et standard skjema for en psykiater. Mens vi som kan det, blir fortalt om å holde kjeft."

Naggen

02.07.2017 kl.16:09

haha - Olav Thon er en fin fyr. Jeg har faktisk møtt ham en gang. Vi var på samme kvartalspresentasjon, han satt ved siden av meg og vi vekslet noen ord. Det er nesten 20 år siden.

Mitt spørsmål til deg var om du hevder at det er negativ korrelelasjon mellom inntekt og utdanning. Men det spørsmålet valgte du selvfølgelig ikke å svare på.

FRIDA

02.07.2017 kl.16:28

Judas Iscariot : Jeg tror du har mange med deg i din beskrivelse av muslimsk innvandring og hva det kan resultere i over tid/ år.

Når det gjelder ordføreren i London,har du helt rett. Han gikk hardt ut for å beskytte muslimer. Hørte ikke det samme ved de andre terrorangrepene på ikke-muslimer. Det er kanskje ikke så lett for muslimer som vil bort fra Islam og stå frem med sine synspunkter fordi dem vet konsekvensene.

En modig mann er Katlam Alexander Lie som skriver: Islam er elefanten i rommet.

Slike som han skulle jeg gjerne ha sett flere av. Han peker på viktige saker som våre politikere lukker øyne og ører for.

Uansett så er ANSVARET hos våre folkevalgte som har løpt muslimers ærend med å imøtekomme alle KRAV fra dem.

Trodde aldri lemlestelse av små friske guttebarn skulle innføres ved norske sykehus for i første rekke å gjøre jøder og også muslimer fornøyd.

Eller når en muslimsk drapsmann,kriminell,voldtektsmann osv.....krever halalmat i fengselet.

Riktig slakting er viktigere enn gjerningen han sitter fengslet for.

En ting er sikkert,Islam er en Ideologi som ikke kan forenes med norske eller generelt vestlige verdier,eller i moderne samfunn.

Olle Bolle

02.07.2017 kl.16:29

Judas Iscaroit - takk for forklaringen. Du er tydeligvis mer ekspert på psykiatere enn meg. Lykke til videre...

Espen André

02.07.2017 kl.16:32

Her var det mye rart. Kunne det vært muslimer som skrev purity tingen eller folk som vil ha muslimer bort? Hvorfor er enkelte hvite folk så raskt ute med å forsvare muslimer? Gjør en annen hudfarge folk helt ubrukelig å stå opp for dem selv?

Muslimer er som med andre religiøse de er bedre mennesker hvor mer liberale de er, har jobbet med liberale og konservative muslimer, lett å se hvem som var best å jobbe med.

Bjørn Tore

02.07.2017 kl.16:34

Det skremmende med denne totalitære ideologien er at trollet oftere og oftere forsterker seg etter hvor mange de blir i vestlige demokratier!! Man vet ikke hvem de er, og enda verre hvem de blir uansett hvor lenge de bor i vesten!! Da blir spørsmålet....skal vi fortsette å spille russisk rulett med land og borgere..!!!

Laila

02.07.2017 kl.16:34

Jeg syns det er veldig rart at man er så opptatt av at vi SKAL ha et fellesskap med alle, okke som, uansett om det går eller ei. Hva og hvorfor har man denne tanken?? Man må snart forstå at det ikke finnes noe felleskap mellom islam og vestlige samfunn. Det går kun en vei, og det er mot islamsk overtagelse! Det er ikke de som bøyer av.

en som vet

02.07.2017 kl.16:35

Dette er jo bevis på tull og tøys.

Gud har skapt hunden, og Salomon skrev at mynden er et flott dyr.

Dette er bare oppspinn av en og annen fyr som har kommet på ideen.

Og Salomon skrev, bedre å være en levende hund enn en død løve.

en som vet

02.07.2017 kl.16:39

Den dagen dyret brenner opp all religion, den dagen skal jeg sette meg ned og drikke et godt glass rødvin.

John

02.07.2017 kl.16:41

Vi trenger ikke psykologi, det ordner dere vantro selv!

en som vet

02.07.2017 kl.16:41

religion er Satans verk, visste du at all religion unntatt de utvalgte tilhører Djevelen og Satan.

Mein KAMPF

02.07.2017 kl.16:42

Laila - ich bin enig med deg. La uns få rauss alle Juden og muslimer. Bare ein religion - la uns få bort tanker om religionsfrihet. Det er den endelige løsung!

en som vet

02.07.2017 kl.16:43

1 Johannes 5:19En Levende Bok (LB)

19 Vi vet at vi tilhører Gud, og at verden rundt oss er i den ondes makt og innflytelse.

Mein KAMPF

02.07.2017 kl.16:45

Jeg glemte forresten å nevne at jeg foreslår Yoruba som ny statsreligion. La oss holde en folkeabstimmung om det.

en som vet

02.07.2017 kl.16:57

Disse folka fortjener ingen hjelp, de kommer med totalt lavmål.

De bør bli der de er og råtne der de er, de behøver ingen hjelp, å komme med et utsagn om spyttet til en hund, det er totalt lavmål. Og de kan klare seg totalt selv.

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.16:57

Olle Bolle: det som er viktig er at all form for kunnskap er viktig. Man vet aldri når man får brukt for den.

Laila

02.07.2017 kl.16:59

Jeg er ikke nazist! Hvordan kan man snakke om religionsfrihet når den man vil gi frihet vil innskrenke din egen?? Hvordan kan man snakke om samhold og felleskap når de vil innskrenke den?? Det går kun en vei - mot islamsk overtagelse! Man kan ikke integrerer de bort fra Koranens ord om de fortsatt er muslimer. Jeg er så lei denne liksom gode forståelse vi skal ha for islam- hvem snakker om å bruke psykologi i ren propaganda? Jo, det står forfatteren her selv for. Og det gjør en som jobber for NAV.

en som vet

02.07.2017 kl.16:59

Det er så lite intelligent, at jeg føler meg uvell, det er noe av det minst intelligente jeg noengang har hørt!

Mein KAMPF

02.07.2017 kl.17:07

IKKE narzissist sier du?

Det er helt OK

Krag Jørgensen

02.07.2017 kl.17:07

Naggen: Nå var det jeg som stilte deg et spørsmål først.

Er det slik å forstå at du mener at de som betaler mest i skatt har bedre intelligensnivå og formuleringsevne?

Har stor bolle popcorn fremfor meg nå!

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.17:19

Bjarte: Ser ut som linker blir sensurert. Derfor legger jeg kun med tittelen så du kan søke opp den selv.

Påstand 1) Syreangrep i London

There Have Been 1,500 Acid Attacks Since 2011... London

Påstand 2) Terror er en del av livet

Sadiq Khan: London mayor says being prepared for terror attacks 'part and parcel' of living in a major city

Påstand 3) Tenker kun på muslimer

Finsbury Park attack: Sadiq Khan says extra police will be deployed to protect Muslim communities in wake of attack near mosque

Påstand 4) Arrestere de som er kritisk til muslimer

Muslim London Mayor Sets Up Task Force To Jail Those Who ?Annoy? Muslims Online

Påstand 5) Bruker sharia

Sadiq Khan moves to ban body-shaming ads from London transport

Tar kun med en referanse. For å være så kort som mulig.

Laila

02.07.2017 kl.17:23

For alt jeg vet kan du være en som stalker ansatte i NAV og sender anonyme klager på de - om de kritiserer islam! Jeg vet du har jobbet som spesialist i NAV og jeg har selv sendt saker til deg. Det jeg har opplevd som ansatt i NAV er noe av det mest absurde og vanvittige man kan tenke seg. Og jeg ble kalt rasist også...selv om jeg aldri gjorde forskjell på brukere.

Naggen

02.07.2017 kl.17:23

Krag Jørgensen - Ja det mener jeg jo selvfølgelig. Beklager, jeg trodde du var intelligent nok til å forstå det av svarene jeg ga deg.

Bjarte

02.07.2017 kl.17:37

Takk for arbeidet Judas. Jeg har faktisk lest ALLE disse artiklene, som for det meste er fra avisa the Independent.

Men det er jo INGENTING i artiklene som underbygger påstandene dine??

Om terrorismepåstanden (nummer 2), som din artsfrende Donald Trump retweeted så ble den tatt ut av sammenheng. Hele setningen var

?Part and parcel of living in a great global city is you?ve got to be prepared for these things, you?ve got to be vigilant, you?ve got to support the police doing an incredibly hard job. We must never accept terrorists being successful, we must never accept that terrorists can destroy our life or destroy the way we lead our lives.?

Det virker som du vil forvrenge det han sier kun fordi han er muslim?

Ikke vær en del av problemet. Ta medisinene dine. Come into the light.

Mein KAMPF

02.07.2017 kl.17:41

Laila - WOW! Ich bin sehr imponert! Hurleis wusste du at jeg jobber som spezialist i NAV??

DU MUSST PSYCHISCH SEIN!

Larsen

02.07.2017 kl.17:50

Muslimer nyter godt av demokrati og ytringsfrihet som en minoritet, de samme friheter vil de nekte alle andre som en majoritet.

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.17:52

Bjarte: Du driver kun med bortforklaring.

Når du hørte etter London angrepet var det ingen medfølelse fra ham. Det var kun svada prat.

Sadiq Khan FINALLY responds to London terror attack after being slammed for ?silence'

Du er å blir kun en Dhimmi som forsvarer muslimene.

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.18:08

Jeg vet hvorfor Bjarte støtter muslimer.

https://pbs.twimg.com/media/BKXy4BsCcAEWRXr.jpg

Mats

02.07.2017 kl.18:21

Historisk sett har multikultur alltid ført til konflikter, iallefall når forskjellene er så fundamentalt forskjellig, men man er ikke villige til og lære av historien, Og den som ikke lærer av historien er dømt til og gjenta den. Multi etnisitet derimot fungerer helt fint. For der man spiller på samme lag og holder de samme verdiene i livet så har det ikke noe å si hva som er din etniske tilhørighet.

I norden er vi utdannet nok til og forstå at hudfarge er bare pigmenter i huden som har utviklet seg etter hvor folk historisk sett har vært bosatt i verden og solforholdene som finnes der, og har ingenting med hvem du er som person å gjøre. Er seff noen tilbakestående nazi tullinger her å der, men den store majoriteten bryr seg ikke om hudfargen til folk. De bekymrer seg derimot for undertrykkelse av kvinner, pedofili, tvangsekteskap, skamfering av friske lem, homohat, intoleranse og andre kulturelle forskjeller og livssyn som man er redd for at skal spre seg og en dag kansje true vårt samfunn og vår måte å leve på som er tuftet på likeverd for alle, frihet og demokrati.

Men nei, det hjelper selvfølgelig ikke at folk sprer løgner og desinformasjon i debatten, det blir bare å helle bensin på bålet og fører til mer splittelse.

Kristin

02.07.2017 kl.19:05

"Jeg lurer på hvor nyttige høyreekstreme og reaksjonære muslimer er for hverandre? De gir hverandre næring, selv om at det virker slik at de er bitre fiender. Begge jobber mot ett og samme mål: Å splitte muslimer og ikke-muslimer ved å spre hat."

Godt poeng, Shahram. De to angivelige sidene er som endene i en hestesko: fortvilende nær hverandre.

Finn Oddvar Stensrud

02.07.2017 kl.19:10

"Jeg lurer på hvor nyttige høyreekstreme og reaksjonære muslimer er for hverandre? De gir hverandre næring, selv om at det virker slik at de er bitre fiender. Begge jobber mot ett og samme mål: Å splitte muslimer og ikke-muslimer ved å spre hat."

Det er nettopp slik det er: Disse gruppene "lever" av hverandre.

Du skriver reaksjonære muslimer; men, det er like riktig å kalle disse høyreekstreme...det er jo det disse muslimene er.

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.20:01

Finn Oddvar Stensrud: De ligner jeg ser poenget ditt

Knut Olsen

02.07.2017 kl.19:18

Det beste hadde vært om alle disse religiøse fjolsa hadde innsett at det ikke er noe poeng å kaste bort hele livet sitt på og blidgjøre sine fantasivenner.

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.20:00

Knut Olsen: Jeg kan se poenget ditt. Det du og mange andre ateister må på en måte godta er at religiøse følelser er sterke saker og vekker sterke emsjoner hos en del mennesker. Det er ikke bare slik at man kan avfeie dem med å kalle dem "fantasier". Hvem vet hvordan Mennesket utvikle seg i fremtiden. Trenger vi religion i år 3000?

Trumpinoffice

02.07.2017 kl.19:41

At muslimer hater hunder er et faktum. Det er hjemlet i hadithene. Hvis det er et hat mot muslimer, så er det muslimene selv som genererer dette hatet

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.19:58

Trumpinoffice: Til din informasjon. Min far og mor hadde hund i mange år og elsket hund.Faren min er svært glad i hunder og mener at de er verdens beste dyr.

Martin A. Engeset

02.07.2017 kl.19:48

1. Det er nokså mykje slik psykologi i Koranen og. Kan noko gjerast med det?

2. Eit spørsmål eg lenge har prøvd å få svar frå muslimar på, men utan reaksjon: Kva syner alle faktafeila, andre ikkje-religiøse feil, sjølvmotseiingar, etc. (sjå td. www.1000mistakes.com) ut over å prova at det ikkje er sant at boka er diktert av ein allvdtande gud?

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.19:57

Martin A. Engeset: Gode spørsmål, Martin. Det er mange forskjellige muslimer, kanskje de som er konservative mener at Koran er direkte ord fra Gud til mennesker. Dette synet deler ikke alle muslimer. Vi vet idag at Koran ble samlet etter at Profeten døde, under den tredje Khalifen. Osman. Jeg personlig mener at det blir feil å forholde seg til koran på en konkret måte. Det er ingen stor operasjon å finne en del faktafeil i Koranen, men også andre religiøse tekster. Jeg er mer opptatt av bruk av fornuft og logikk, samt det symbolske som passer inn i den tiden og den konteksten man lever i. Det kaller en del muslimske teologer for det tidsløse budskapet i koranen. Det tidsløse budskapet skal komme menneske til gode, skal passe med fornuften og den tid og konteksten en lever i og alt som ikke gåt under denne kategorien kan man ikke bruke. Det er i hvert fall mitt syn i saken.

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.20:14

Hva skjer med en muslim som forkaster islam?

Hva skjer med en person som kritiserer islam? F.eks. lage en eller annen tegning.

Alle vet at for en muslim er religion først, så familien og til sist landet.

Alle vet at islam er basert på tull og svada. Alle vet at den er en pedofil dødskult. Samleie med barn, ha sexslaver, kastrere slavemenn, drepe barn til sexslaver, flyvende esel, å være ren ved å bade i kloakk. ønske om å drepe alle jøder. sorte vil aldri komme til himmelen. dødstraff for å si at Muhammad sort. Kvinner er ikke menneske men et dyr osv.

De som "forsvarer" dette med å si at muslimer er blitt missforstått. Beviser klart hvilket lavt nivå en muslim vil gå for å lyve, kun for å forsvare sin løgnaktige "sinnsforvirrede tro".

tta

02.07.2017 kl.20:24

https://www.youtube.com/watch?v=N46mIHEGHN0

Jørgen

02.07.2017 kl.21:51

Man trenger ikke å være offer for noen ondsinnet manipulasjons-psykologi for å innse at Islam er en menneskefiendtlig ideologi. Man trenger kun å se på de muslimske landene i verden så skjønner man fort hva slags samfunn muslimer ønsker. Man kan også lese Koranen og ikke minst Hadith-Samlingene for å se nøyere på hvordan Mohammed praktiserte Islam. Alt annet blir bortforklaringer og tåkeprat. Og at du, Shahram prøver å vri dette til noe annet enn det det er, betyr, foruten at du bruker psykologisk manipulasjon selv, enten:

1. Du er selv uvitende om hva Islam er og Hva din "profet" var, og dermed også ukvalifisert til å uttale deg om Islam som en konsekvens.

2. Du lyver - altså praktiserer du en eller annen form for Taqiyya

For kjensgjerningene står igjen, etter at du er ferdig med å prate. Islam har ikke ført noe godt med seg dit det har kommet. Islam har kun skapt ensrettede samfunn, med få eller ingen ikke-muslimer, som i praksis ikke har rettigheter å snakke om. Muslimer har gjennom 1400 år ligget i konflikt med sine ikke-muslimske naboer, men av en eller annen grunn så er det ikke-muslimen som får skylda for det høye konfliktnivået. Muslimer lever i en tilstand av perpetual misnøye og fattigdom og det er aldri muslimenes egen skyld, men den "vantro" naboen.

Du skjønner det du skriver Shahram blir nærmest latterlig, og lett gjennomskuelig. Jeg kunne også gått innpå de psykologiske grep som du selv bruker, nemlig å antyde at mennesker som er skeptiske til din ideologi er manipulerte sauer, offre for ondsinnet propaganda. Men som jeg sa: Når alle argumentene er brukt opp så står fortsatt den muslimske verden tilbake som dysfunksjonelle diktaturer, med barbariske lover og avstraffelser, og det klarer du aldri å bortforklare

Shahram Shaygani

02.07.2017 kl.22:27

Jørgen: OK, her var det mye personangrep. Jeg lar den stå for at folk kan se hva slags krefter som arbeider mot mennesker som forsøker å komme med konskstruktive handlinger. Tema her handler om hvordan man svartmaler en hel gruppe på en unyansert og diskriminerende måte, noe du viser med din tekst på en eksemplarisk måte.

Erik

02.07.2017 kl.22:06

Hvorfor høyreeksteme? Er detbså at alle de slemme tilhører høyresiden?

Abduallah

02.07.2017 kl.22:24

@Martin A. Engeset

Det finnes ingen feile fakta i Koranen, ikke et EINASTE feil, tvert i mot .. Alt er rett 1000%, du bare bruker feile referanser.

Se dette:

http://www.quranwonders.com/2009/10/03/id/34

Derson du tror at noen andre en Gud kan gjøre noe som likner på det som er beskrevet der, da sier jeg lylkke til videre :-)

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.23:30

Abduallah: Alt som står i Koranen er kun tull. Ingen tenkende mennesker tror på "religiøs" sludder og løgn.

Men siden du og andre muslimer mener at Muhammad er den mest perfekte mann. Det er det underlig at dere hyller en hvit dverg som hyler som en kamel, mens fråden står ut av munnen ikledd barneklær.

Judas Iscaroit

02.07.2017 kl.23:37

Shahram Shaygani: Som en typisk muslim, går i offerrollen. Men vil aldri fordømme sex-slaveri i Europa eller i verden.

MUSLIMS SEXUALLY ENSLAVING CHILDREN: A GLOBAL PHENOMENON

http://www.frontpagemag.com/fpm/240199/muslims-sexually-enslaving-children-global-raymond-ibrahim

Men det er kun vi som må endre oss. Du er å blir en løgner.

Det å være en muslim, betyr kun å være ond og egosentrisk.

Abduallah

02.07.2017 kl.23:39

@Judas

Ja absolutt ﷺ God's peace and blessings upon him and all of his wives and household. He will be the first man into Heaven then Muslim Believers and after them the Believers among Christians and Jews.

Zarosti kosmiham

03.07.2017 kl.01:27

Shgayagi er en Møkka man som kan om litt her litt der om Psykologi pskyarti ,men en assimiliert intergrasjoner, søppel . En Iranaer late som Nordman,

John Locke

03.07.2017 kl.02:17

I dagens samfunn i Europa, har vi et alvorlig problem når det gjelder segregasjon som er mer eller mindre selvpåført av den muslimske tro. Når det kommer til disse sonene, ser vi at de finnes og de blir patruljert av moral politi, samt et egen domstol apparat utenom den statelige som blir dominant i dette miljøet. Dette skaper problemer for et vellykket integrering i vårt samfunn der de kan respektere disse rettighetene vi har, som eks. Religions frihet.

Når det i tillegg kommer frem at de som blir presentert som "Liberale/moderate Muslimer" blir da vist som hypokritiske, eks. Linda Sarsour, motstanden mot Maajid Nawaz, Roshan M Sahlih osv. vil folk gå til de ekstreme får å få "problemet løst". Det gjør ikke saken bedre med å se at den stille majoriteten velger å holde seg tyst når slike tragedier forekommer som terror angrep. Men, når motparten griper inn på like perverse, forkastelige metoder, så skal alle dras over samme kam.

Saker der ekstremenistene for lov til å bedrive sine handlinger, der en hver form for kritikk blir ansett som et "Rasistisk, islamofobisk, nazistisk, Hvit nasjonalistisk" pga. kritikk av ideologien som driver ekstremenistene.

Der har du problemet.

Når den Islamske tro, i sær grad praktiseringen av Wahhabisme som flere moskeer praktiserer, utvikler seg til å fostre opp islaministene med en tro på Teokraitsk styre, så må de tåle lik hard og rettferdig kritikk som vi gir til Nazistene, Kommunistene, religiøse ekstremenister(eks. LRA, ledet av Joseph Kony), slik at vi kan finne en løsning på disse problemene.

Når dette ikke tillates, så brer det seg som ild i tørt gress. Når folk derfor av de årsakene jeg nevnte finner på unnskyldninger for disse... blir litt det samme som å stoppe brannmennene fra å slokke brannen som truer folk.

Judas Iscaroit

03.07.2017 kl.07:25

Abduallah det finnes ingen gud. Det er kun tull.

Slutt å lyve.

Judas Iscaroit

03.07.2017 kl.07:39

John Locke: Man skal fjerne dette fra vesten, fordi den er kun en kreft i et samfunn.

Man tar ikke vare på en kreft, man fjerner den.

Grunnen til at muslimer for være her. Er at dem er nyttige idioter for globalistene. Vi vet nå at en del av de som har drevet med terror i Europa er personer hjulpet av den engelske etterretningen. Årsaken til dette var å kunne f.eks. styrte Muamar el Gadafi i Libya. Ikke for å beskytte "befolkningen" men for å få tak i oljen, gullet og for å forhindre etableringen av en selvstendig nasjonalbank. Derfor er det de samme folkene som sier at vi skal ta vare på disse, fremmer multikulturen, er de som skaper konflikter. Disse er like onde som muslimer. Vi finner disse i politikken, i byråkratiet, i media og hos NGOer.

Løsningen er enkelt. Fjern multikulturen og fjern globalistene.

Audun Berg

03.07.2017 kl.07:58

Stakkars SS som får kjeft fra alle kanter. Det jeg har vanskelig for å forstå er at en så tilsynelatende intelligent mann forsvarer islam. Det er det ingen logikk i. Hva som de har rusket sammen og skrevet i denne koranen gir jeg ikke mye for, men når vi ser hvordan denne læren blir praktisert så er det ikke mye å støtte opp om. SS hadde høstet mer respekt om han hadde tatt fullstendig avstand fra dette svineriet.

Det var noen som roste muslimene for menneskelighet og hjelpsomhet her om dagen, men hvor er dette i krigsområdene? Nei dette skrotet er ikke mye å samle på. Så hvorfor så mange vil innføre dette til Norge forundrer meg. Så langt jeg kan se så har vi utviklet demokratiet og en human religion og samfunnssystem som en ikke finner maken til i så mange andre land. Stort sett noe lignende i nord og vesteuropa. Opplyste demokratier som avholder valg en stort sett kan stole på og skifter representanter og sjefer uten kriger, kupp og misligheter. I motsetning til muslimstatene.

Men kunnskap er makt og derfor holder de folkene nede i uvitenheten og indoktrinerer dem. Opplyste folk ville aldri sverget til koranen. Om der står mye rart i bibelen også? Joda, men vi kan trekke ut essensen og holde oss til det nye testamentet.

Jeg mener at det er ugjendrivelige faktum på at et eller annet skjedde i Israel for ca 2000 år siden av mange grunner antagelig. Folket hadde blitt for pirkete, arrogante, hovmodige og kjeltringaktige skrives det. Da sendte en eller annen en til å korrigere oppførselen deres. Det samme er i ferd med å skje i Israel i dag. Jeg er redd for at vi kan oppleve en ny korreksjon fra en eller annen. Slik som det er spådd av profetene. Da kan vi kanskje bli stilt til ansvar for vår tro og gjerninger. Det blir muligens en hard dom for mange.

Slik som jeg ser det så er mange av våre bud og påbud gammel erfaring samlet for å lede oss til et anstendig liv. Muslimene har også en masse påbud, alt for mange tydeligvis, og mange bare tull og tøys etter min mening. Ingen kommer til himmelen uten gjennom meg står det visstnok skrevet. Men den muslimske himmelen tror jeg ikke på. Nei du SS ta avstand fra vranglæren å få et godt liv her på jorden så lenge det varer og spill på lag med oss andre. Du er tydeligvis intelligent nok til å greie det. Du er allerede langt på vei så det skulle gå greit.

Shahram Shaygani

03.07.2017 kl.09:55

Audun Berg: Kjære Audun, Jeg forsøker å ta en mellomposisjon i en polarisert klima. Se på kommentarfeltet her. Mange vil/trneger å ha en verden som er svart og hvitt, men verden er mye mer komplisert. Når man oppdager det komplekse, forsøker man ofte å redusere den til noe simpel. Hvis du har fulgt med bloggen min, så ser du at jeg har kommet med masse islamkritikk, av islamister blir jeg kalt islamofob, her kaller de meg islamapologet. Dette er ikke veien å gå, slik jeg ser det. Når det gjelder islam, så tror jeg den eneste veien er reformasjon av den. Jeg har valgt å være inn i det muslimske miljøet og arbeide aktivt med reformasjon.

Antisosialist

03.07.2017 kl.08:15

Fullstendig avsporing fra virkeligheten.

Det er muslimene som hater kristne, ikke omvendt. Muslimer/islam har i sin politikk/religion å utslette de "vanntro", og dette lever de opp til. Det er derfor det er systmatisk slakting av kristne i den muslimske del av verden. Det slaktes en kristen ca hvert 6. minutt.

Dette hatet, og muslimske terroren vi ser HVER ENESTE DAG ett eller annet sted, er årsaken til at folk i vesten blir skeptisk til muslimer. Skulle bare mangle, så mange terroraksjoner muslimer har gjort i vesten.

Det er altså muslimer som hater kristne, og som er rasister, ikke omvendt. Det er på tide at dette blir bevisstgjort i media, og slutte å kalle vanlige nordmenn for rasister.

Kristne ville ALDRI blitt mottatt på samme måte som muslimer blir motatt i vesten, hvor de gjør akkkurat hva de vil, og det bygges moskèer over alt. Kirker blir systematisk revet i den muslimske verden.

Så du får bare dra til deg den frekke beskyldningen om av vi driver med noen slags psykisk påvirkning for å hate muslimer.

Vi er ikke dumme, vi ser hva som skjer i verden. Det finnes flere nyhetsformidlere enn norske raddis-journalister.

Tore Andersen

03.07.2017 kl.08:39

Dette kan selvfølgelig være fake laget for å øke polariseringen. På den annen side er det ikke utenkelig at slike holdninger finnes i muslimske miljøer. Vi trenger ikke gå lenger enn til Grønland for å oppleve at homopar trakasseres. Våre nye landsmenn tar med seg holdninger og en kultur som er provoserende for vårt livssyn. Det er noe som heter: When in Rome (do as the Romans do. Jeg tror integreringen hadde gått mye bedre om vi ikke hadde vært så utrolig redde for å stille krav til innvandrere. Jeg sier ikke de skal gi slipp på sin kultur, men de må akseptere kulturen der de bosetter seg. Jeg skulle ønske vanlige muslimer var mer aktive med å avvise de ekstreme holdningene. Det holder ikke å si at vi trenger ikke ta avstand fra noe vi ikke er del av. De fleste tolker det som at den som tier samtykker. Derfor mener mange at alle muslimer innerst inne støtter de fundamentalistiske holdningene. Dette kan bare muslimer selv rette på.

Tore Andersen

03.07.2017 kl.08:51

Finn Oddvar Stensrud. Du fordummer debatten når du stempler alle meninger du ikke liker som høyreekstreme. Det er tarvelig venstresideretorikk.

Tore Andersen

03.07.2017 kl.09:01

Olle Bolle. Er personkarakteristikker alt du klarer å bidra med?

Gunnar

03.07.2017 kl.09:02

Jeg tror at "Shahram Shaygani" kan ha mye rett i det han skriver, at siden er lager av andre en muslimer, men hvem vet? Hvor mange muslimer har protestert på innlegget på Facebook? (jeg vet ikke). Veldig ofte får vi høre om at vi setter alle muslimer i samme bås, noe jeg muligens har gjort meg skyldig i selv av og til. Men hva er grunnen? Hvor ofte hører man om protester fra muslimer mot urettferdighet og det som blir påstått? Jeg tror at "Shahram Shaygani" kan ha rett i det han skriver, at siden er lager av andre en muslimer, men hvem vet? Det er først når personer som "Shahram Shaygani" skriver noe at en får en liten wakeup.

ACAB

03.07.2017 kl.09:11

Vi trenger flere eks-muslimer som kan fortelle åssen ståa er. Ikke muslim-apologeter.

ACAB

03.07.2017 kl.09:14

Og kristne har fått hard medfart i mange år av nordmenn. Skal muslimer skånes fordi de er hovedsaklig svarte og gule og det anses for rasisme å kritisere den forkvakla troen dems?

Skulle ikke tro det var heltmodig å tegne tegninger men muslimene har klart å gjøre barnesysselen til en heltedåd.

Jørgen

03.07.2017 kl.09:32

Personangrep? Hva snakker du om? Hvilke konstruktive handlinger mener du at du tar? Du skjønner vel at lusa kjennes på gangen? At du prøver å bortforklare en volds-ideologi er helt ok for meg, men hvis du tror at jeg biter på, så kan du tro om igjen :)

Fool me once shame on you, fool me twice shame on me

Shahram Shaygani

03.07.2017 kl.09:59

Jørgen: Er det slik du snakker til andre mennesker som ikke deler samme tanker med deg som vanlig?

ACAB

03.07.2017 kl.10:01

Spar oss for den ovenfra og ned holdningen din shahramshaygani. Jørgen kom ikke med ETT personangrep. Legg av deg hersketeknikkene, de kler deg men de er uredelige.

ppp

03.07.2017 kl.10:55

En trenger ikke psykologi for å få frem hatet mot muslimene, det greier de godt selv med sin oppførsel.

Audun Berg

03.07.2017 kl.11:17

Fint SS. Du kan begynne reformeringen med en gang. Det haster. Joda jeg leser med stor interesse det du skriver og finner det meget godt. Men isteden for å unnskylde og bortforklare islam så er det bare å omvende seg til kristendommen. Og da til Luther og protestantene. Jeg kan virkelig ikke se at det kommer noe godt ut av alle disse påbudene i klesveien for kvinner og bønnemøter 5 ganger for dag. Hadde de virkelig feiret ramadan her hos oss så hadde de fleste sultet ihjel. Solen går jo nesten ikke ned. Nei jeg har ingen sans for alt det der.

Se hva mange av disse muslimlandene driver med. Umenneskelighet. Det er vel derfor du er her hos oss SS. Her kan du leve som en sivilisert mann. Og både du og meg kan stort sett slenge med leppa som det passer oss. Tenk om vi hadde vært et annet sted som Tyrkia eller Saudi. Vi hadde antagelig sittet i en selle begge to. Der er det problemene ligger. Start reformasjonen SS.

Kai Inge Buseth

03.07.2017 kl.12:44

Audun Berg

>>Men isteden for å unnskylde og bortforklare islam så er det bare å omvende seg til kristendommen.

Fantastisk naivt argument. Hva Shaygani enn velger, så velger han det selv. "så er det bare å" høres mer ut som tvang. Samme tvangen som Shaygani påpeker som problematisk ved mange aspekter av Islam. Hver enkelt menneskes tanker om tilblivelse, meningen med livet og skaperverket som sådan, er en privatsak. INGEN har mer kontakt med skaperkraften enn andre, selv om enkelte luringer vil ha oss til å tro det for egen vinnings skyld. Mange har levd fett opp igjennom tidene på den forretningsidéen og er derfor villig til å bruke makt for å sikre fortsettelsen av den. Det eneste vi kan si med sikkerhet er at skaperverket i all sin kompleksitet eksisterer, siden vi vandrer rundt i det.

Så får man oppføre seg og gjøre det beste ut av det for sine medmennesker og seg selv. I denne prosessen vil det danne seg grupper som trives i lag fordi de legger vekt på de samme verdiene og har den samme oppdragelsen. Når denne gruppens geografiske område blir utfordret av en annen gruppe som vil noe HELT ANNET og har et helt annet syn på rett og galt, så vil gruppene enten måtte holde seg til hvert sitt geografiske område der gruppene trives med sitt, eller de må gå den vanskelige veien om å bli enige om et felles syn på rett og galt innenfor det samme geografiske område. Sannsynligheten for å lykkes med det siste er så mikroskopisk at det må bero på manglende evne til konsekvensanalyse at politikerne i det hele tatt forsøker. Shaygani og hans like er vårt eneste håp om å lykkes og de mange med han som forsøker reformasjonslinjen, burde heller være sikret spalteplass i PK pressen og sikret møter med politikerne med løsningsforslag, istedenfor å bli tiet i hjel. For til slutt, om vi skulle mislykkes med en fredelig sameksistens, gjenstår bare løsningen geografisk adskillelse og forbud mot ikke kompatible ideologier, slik som i Japan og mange andre land.

John Locke

03.07.2017 kl.12:57

Judas Iscaroit: Leste igjennom kommentaren din og kan ikke noe annet enn å riste på hode.

"Man skal fjerne dette fra vesten, fordi den er kun en kreft i et samfunn."

Så, når en peker ut hvor den kreften er, så skal vi avlive pasienten, Ol' Rover style, med hagle bak skuret? Det faktum at en kan bruke din logikk mot deg med å si: "Høyre ekstremenisme er årsaken til at vi må bli kvitt hele Høyre siden av politikken". For, i så fall, vil jeg argumentere at vi først tar høyre siden av politikken, så venstre med samme stil. Der etter tar vi alle som er uenig i med osv.* Sarkastisk

Den faller for sin egen urimelighet, for å ikke snakke om at du også gir "ammo til fienden" som bruker dette til å argumentere for å rettferdiggjøre det samme ,mot da, høyre siden som en helhet. Må jeg dra inn #PunchaNazi, der alle som er til høyre for Mao skal bli banket opp, drept eller sendt i Gulag?

Selv om jeg er tildels enig med deg angående grådige politikere og den multikulturelle eksperimentet som har gått til helvete, er jeg uenig i din løsning ettersom at den virker for lett og lite gjennomtenkt. Eks. Hva skal vi erstatte globalisme med, når våres økonomi er F.U.B.A.R. B.U.N.D.Y., der vi invisterer og låner vekk penger vi ikke har? Erklære landet konkurs?

Hvordan skal vi bli kvitt mulitkulturisme uten at vi går imot våres rettigheter som vestlige sivilisasjoner er bygget på, som ytringsfrihet, religionsfrihet og individenes frihet?

Audun Berg

03.07.2017 kl.13:06

Buseth. Helt enig. Om en ikke går sammen med andre i området så får en enten flytte eller forandre seg. Ganske enkelt. Og da er det kanskje "bare" å forandre seg til noe bedre. Jeg har måttet forandret meg mange ganger opp gjennom livet og det har sikker mange andre også.

SS er inne på riktig vei mener jeg. Han virker som en intelligent og ettertenksom person. At vårt system ikke er perfekt får så være, men få andre har noe bedre. Og så har vi NAV ikke minst. Men jeg tror ikke SS er på listene der for utbetalinger. I så fall må det bero på en feil. SS og hans frafalne meningsfeller har en stor jobb foran seg. Reformasjonen av islam. Helt sikker Kai Inge. De skulle hatt en mye større plass i den offentlige diskusjonen. Fredelig sameksistens faller ikke på oss, men på inntrengerne som forsøker å ødelegge vårt demokrati og samfunnssystem. Om ikke de vil innrette seg etter alminnelig skikk og bruk her de bor så vennligst reis fra landet. I Oman har de satt forbud mot ekstremister. Du kan tro hva du vil så lenge du holder det for deg selv og ikke trakasserer andre. Greit. Og der er det fred og fordragelighet visstnok.

Judas Iscaroit

03.07.2017 kl.13:27

John Locke: Takker for tilbakemeldingen. Nå er jeg mot at folk forsvarer Islam. En ting som ikke kan forsvares.

Ting har fungert før globalismen, så det er mulig. Ofte viser det seg at grunnet globalisering, må folk utnytte ulovlige migranter for å overleve. Fordi de "internasjonale handelslover" er kun til nytte for globalistene, ikke de som bor i sitt eget land.

Det er flere måter å nedbygge multikulturen på. Det kan gjøres trinnvis. Noe kan man gjøre over tid, men også strakstiltak er mulig.

Ting som ikke har livets rett i et oppegående samfunn, slik som islam. Må forbys. Det har man gjort i Angola. Nå driver dem å river moskeer. Så dette kan gjøres enkelt med en lovendring. Der Islam blir definert som en kult og er en fare for landet. Vi ser i Europeiske land som f.eks. Tyskland. Der det er forbud mot nasjonalister til å besøke landet.

Media kan slutte å drive med sympati propaganda for multikulturen, men ta opp problemer med multikulturen.

I Sveits kaster man ut hele familier, hvis en av deres barn har angrepet offentlige tjenestemenn.

Vi har "flyktninger" som i flere ti år er forsatt er her i Norge. En regel er å returnere "flyktningene" tilbake til sitt land når det er fred eller sikkert å returnere dem. Ikke en og en, men hele gruppen. Har man løyet om sin identitet, må personen selv ta det ansvaret i det landet dem sier dem kommer i fra.

Det er ikke en menneskerett å utnytte andre. Man kan ikke forsvare utenlandske kriminelle i ytringsfrihetens navn.

I Norge som i andre land blir utenlandske, ikke-europeiske, satt fremst i rekken. Dette er feil. En stat skal hjelpe sine egne først. Før man kan hjelpe andre.

Vi kan også fjerne sentralbanken. Vi har ikke behov for den. Et land har rent teknisk ingen gjeld. Det er kun en myte. England introduserte i 1914 en statstyrt pengeseddel kalt 'Bradbury'. Ved bruk av denne metoden ble det ingen statsgjeld.

Ting kan løses enkelt, med det er mange korrupte mennesker som vil miste makt når et rettferdig og fornuftig system blir aktivisert.

Kai Inge Buseth

03.07.2017 kl.14:01

Audun Berg

>>Fredelig sameksistens faller ikke på oss

Det gjør heller ikke noe om vi bidrar til at begge parter lykkes, ved å legge godviljen til og gi uttrykk for hvilke deler ved Islam vi glatt ville akseptere.

Vi har for lite kunnskap om den totalitære, voldelige og politiske ideologien Islam til å komme med konstruktive bidrag til reformasjonen, (det er her Shaygani og hans like kommer oss til hjelp), men det slår meg likevel at Koranen er inndelt i et slags "det gamle" og "det nye" den også, med et distinkt vendepunkt mellom Mekka og Medina perioden. En god start kunne være å droppe Medina perioden på samme måte som kristendommen droppet det gamle testamentet. Samt droppe Hadditene og andre krigerske skrifter som er til hinder for fred.

Neste steg er å sette krav til imamers opplæring og forkynnelse, slik at dette er i tråd med den reformerte lære og ikke minst få på plass sanksjonsmuligheter mot de som motsetter seg den nye og felles forståelsen av hva som er akseptert. Vi kommer nok heller ikke utenom et forbud i grunnloven om Islam som politisk ideologi i Norge og med tilhørende sanksjonsmuligheter mot en eventuell norsk Erdogan, slik at kun Islam som religion er tilbake og som er omfattet av religionsfriheten på linje med kristendommen og andre.

Questioneer

03.07.2017 kl.14:04

"...I realiteten vet vi at det finnes flere mennesker i Europa med muslimsk bakgrunn som elsker ikke bare hunder, men alle andre dyr, inkludert mennesker..."

*haha* Er dette ironisk?

"flere" = en håndfull personer? :D

"alle andre dyr, inkludert mennesker" = mennesker stilles på samme klasse som dyr? :D

Shahram Shaygani

03.07.2017 kl.14:35

Questioneer: Ja, det var ment isonisk : )

Kai Inge Buseth

03.07.2017 kl.14:17

Questioneer

>>Er dette ironisk?

Jeg oppfatter poenget som at "muslimer er ikke en ensartet gruppe, selv om den har en majoritet og en minoritet, og må derfor oppfattes og håndteres differensiert og ikke alle under en kam."

>>mennesker stilles på samme klasse som dyr?

Jeg var tilstede i naturfagtimen da vi lærte at mennesket tilhører dyreriket, men du var muligens forhindret akkurat den dagen? :-)

Vil beholde hodet litt til, så bruker Ali, selvom jeg heter Ola

03.07.2017 kl.14:44

Shahram Shaygani, du kommer med mange påstander, ideer og tanker. Disse forventer du at leserne skal akseptere og anerkjenne, ja?

Hvorfor da så hårsår mot andres påstander, ideer og tanker?

Hvorfor må alt som ikke passer inn i "din verden" være personangrep og propagandaforsøk på å male verden i sort og hvit?

Hvor er alle kildene som underbygger din "fakta"?

For det er vell ikke kun de som tenker annerledes enn deg som må vise til kilder, siden du avfeier en hver annerledes tenkende kommentar uten oppgitt kilde?

For nysgjerrighetensskyld, hadde du "kjøpt" kommentarene (fra f.esk Jørgen eller Judas) om de hadde hvert underbygget med kilder? For om ikke blir det veldig spesielt å spørre om kilder... blir det ikke?

Audun Berg

03.07.2017 kl.14:52

Buseth. Der har du det. Inn med en paragraf i grunnloven. Helt enig. Så isteden for å plukke biter her og der fra dette samensuriumet av tull og tøys så er det bare å forby alt sammen. Vi må kunne spørre om det er fornuftig å ha en tro der kanskje de fleste en møter på gaten er potensielle dødsoffer. Slike som meg. Men det er jo det disse folkene skriker om hele tiden. Drep de vantro. Jeg tar så absolutt avstand fra slikt. Og det går heller ikke sammen med så mange andre. Er det fornuftig å behandle andre slik som du vil at de skal behandle deg? Jeg tror det er fornuftig. Men gjør muslimene det? Det virker ikke slik hverken her eller ute i verden. Skal vi sette vår ære i å stjele og lyve? Det gjør ingen ting når de er ovenfor de "vanntro". Jeg tror ikke slikt virker i lengden. Alle over en kam og ut med dem og saken er løst. Ferdig med det. De som vil innrette seg og jobbe sammen med oss for en bedre verden kan bli, men ikke noe mer jalla-jalla. Så enkelt er det egentlig. Diktatur og forfølgelse? Nei ingen problemer så lenge en holder seg til loven og vanlig skikk og bruk. Men det viser seg at alt for mange får fordeler og benytter seg på våres bekostning. Like for like når vennskap skal holdes sa vikingene. Det er noe i det der.

Judas Iscaroit

03.07.2017 kl.15:05

De mener vel ironisk?

Klart for en muslim er f.eks. apekatter er mer intelligentere enn afrikaner. Hvis man referer til muslimenes "hellige skrifter".

Reprise av historien.

03.07.2017 kl.15:30

Jeg kunne sikkert ha sittet her å skrevet side opp og side ned med alle problemene med Muhammeds hat-ideologi NÅ og HISTORISK sett, men til hvilken nytte? Det spør jeg også dere andre kritikere om, hvorfor gidder vi å prøve å opplyse folk som ikke kan opplyses? Kan vi ikke heller bare la de holde på til det "stopper" av seg selv?

For det er et gammel ordtak som heter "Det må bli mye verre, før det kan begynne å bli bedre". Enn så lenge er det for mange som tjener penger og status på denne galskapen. Det må gå mye hardere økonomisk utover den største delen i befolkningen før ting kan tre i kraft, ingenting skjer før dette går utover hjem og verdier...

Så om håpet er færre Muhammedanere i Skandinavia/Vesten/Europa på sikt... så må dere ha større tålmodighet og være mer kyniske.

For hvem er Muhammedanernes største fiende i et samfunn? jo det er Muhammedarnerne selv, ingen er i stand til å ødelegge så mye for hverandre og samfunnet som de. Så utrolig nok, om man ønsker å bli "kvitt" Muhammeds hat-ideologi i samfunnet, er svaret det motsatte av hva man trur... For løsningen er nemlig å "importere" så mange som mulig så alle andre i samfunnet blir plaget fortest mulig. Da skjer også "ting" fortest mulig. Og vi alle kommer fortere tilbake til normale tilstander.... i noen hundre år, så gjentar dette seg igjen...

For det komiske med en hver Muhammedarners "skrekkeksempel" på at vestlige også gjør f.eks terror, er jo som kjent Korstogene, ikke sant? Men hvorfor og hva var hensikten med Korstogene?

Jo det var et svar på Muhammedarnernes terrorisering og nedslakting av sine "ikke-likesinnede" naboer... Så dette som foregår i dag, har foregått helt siden en mann med navn Muhammed for mange hundre år siden bestemte seg for verdensherredømme.... Helt siden da har hans etterkommere og likesinnede skapt kaos for seg selv og de rundt seg...

Om det er til trøst for de største motstanderne, så begynner vi å nærme oss bristepunktet trur jeg.

Dette begrunner jeg med at vi har en politisk ledelse som stadig tilrettelegger for praktisering av Muhammeds-hatlære. Så enten har de konvertert hele gjengen, eller så er de selve definisjonen på galskap i seg selv (begge deler fremmer skeptikernes ønske på sikt).

For det kan vell kategoriseres som galskap om en person, familie eller gruppe gjentatte ganger tilrettelegger for noe man ikke trur på? En ting er hva man aksepterer at enkelte trur på innenfor privathjemmets fire TYKKE vegger, men det blir noe helt annet når man forsøker å tilrettelegge samfunnsmodellen til tilpasse seg et tankesett man ikke tror på. Da er man gal, er man ikke?

Sikkert flere nå som tenker, NEI DA ER MAN INKLUDERENDE!!!! Isåfall fortsett med det, og kjemp hard for det! Mohahaha!!!

Kai Inge Buseth

03.07.2017 kl.16:01

>> Inn med en paragraf i grunnloven.

Etter at forbudet mot den politiske ideologi-delen av Islam er på plass i grunnloven spiller det ingen rolle hvem som vinner valget, politikerne får ikke lov å sage av grenen de og hele folket sitter på ved å hodeløst gi etter for den umenneskelige ideologien og vi slipper å stemme FRP for å berge landet for våre etterkommere.

En reformert religionsdel av Islam klarer vi godt å leve med, men jobben må gjøres, som også du oppmuntrer til.

>>Alle over en kam og ut med dem og saken er løst.

Her er vi grunnleggende uenige. I følge min salige far, fred være med ham, er det forskjell på å barbere seg og skjære hodet av seg. Jeg vil gjerne beholde de integrerte, de assimilerte og de som ikke vil oss vondt og som bidrar til å bygge et fredelig og økonomisk vellykket samfunn, eksempelvis Shahram Shaygani, Walid AL-Kubaisi, Lily Bandehy, Mahmoud Farahmand, Mina Bai, Amal Aden, Æsæl Manouchehri og Shabana Rehman, for å nevne noen få. De av muslimene som vil erstatte demokratiet med Teokrati og innføre Islam som politisk ideologi og setter seg over Norges lover spanderer jeg gjerne enveisbillett til hjemturen på, over skatteseddelen.

Kai Inge Buseth

03.07.2017 kl.16:04

Min kommentar 16:01 er til Audun Berg. Glemte å få med det. Beklager. :-)

Løsningen!

03.07.2017 kl.16:13

Løsning: Internering.

Hvordan veit man hvem som skal interneres?

ENKELT!

Kan vedkommende sitte behersket og diskutere eller være tilstede ved en diskusjon om Israel vs Palestina konflikten, er vedkommende "safe".... dersom vedkommende klikker i vinkel, reiser seg, hever stemmen, freser, truer og spytter mens han/hun skriker at alle jøder og skabbete kjøtere må dø!, ja da er interneringsleiren neste stopp.

HaHA

03.07.2017 kl.16:16

Til, Løsningen!

JA!

Da blir vi også kvitt SV, AP og Venstre! :D :D

Kai Inge Buseth

03.07.2017 kl.16:29

HaHA

>>Da blir vi også kvitt SV, AP og Venstre! :D :D

Samt mer av farveskalaen: Rødt og Lars Gule. :-)

Audun Berg

03.07.2017 kl.16:36

Buset. Siste avsnitt. Helt enig. Det er akkurat det jeg sier. De som har kommet på bedre tanker kan bli og resten sponser vi billetter til.

Abdul Rahman

03.07.2017 kl.16:49

Til "Reprise av historien."

Du tar nattesøvn min... så skummelt :-/

Men ja jeg tror du har rett i det derre.

Til "Løsningen"

Det er ikke morosomt tema å tolle med!

Til Abduallah,

السلام عليكم :)

Kai Inge Buseth

03.07.2017 kl.17:16

Til Abdul Rahman

alsalam ealaykum

>>Det er ikke morsomt tema å tulle med!

Du har rett i at det er et alvorlig tema og i Norge kalles det galgenhumor når vi tuller med alvorlige tema.

Er en del av den ytringsfriheten vi har, som er en høyt skattet verdi i vårt samfunn.

Abduallah

03.07.2017 kl.17:43

@Abdul Rahman

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

Peace and God's blessings upon you.

Andre:

"En gang sa englene: «Maria, Gud bebuder deg et ord fra Ham selv. Hans navn skal være Kristus, ? Jesus, Marias sønn, og høyt æret skal han bli, i denne verden og den hinsidige, av dem som får komme Gud nær. - Han skal tale til menneskene i vuggen og i moden alder, og han skal være en rettferdig.» - Og hun sa: «Herre, hvordan skal jeg kunne få en sønn, når ingen mann har rørt meg?» Gud sa: Det blir så, Gud skaper det Han vil. Når Han bestemmer en ting, sier Han bare Bli, og den er - Og Han skal lære ham skriften og visdommen, loven og evangeliet."

Koranen, kap. 3 Al Imran, vers 45-48

Den som tror at de Hellige Skriftene ble skrevet av en gruppe mennesker, har mye å lære.

HÆ!?

03.07.2017 kl.18:05

Til Abdullah

"Den som tror at de Hellige Skriftene ble skrevet av en gruppe mennesker, har mye å lære."

Om dette står i Koranen, kap. 3 Al Imran, vers 45-48:

"En gang sa englene: «Maria, Gud bebuder deg et ord fra Ham selv. Hans navn skal være Kristus, ? Jesus, Marias sønn, og høyt æret skal han bli, i denne verden og den hinsidige, av dem som får komme Gud nær. - Han skal tale til menneskene i vuggen og i moden alder, og han skal være en rettferdig.» - Og hun sa: «Herre, hvordan skal jeg kunne få en sønn, når ingen mann har rørt meg?» Gud sa: Det blir så, Gud skaper det Han vil. Når Han bestemmer en ting, sier Han bare Bli, og den er - Og Han skal lære ham skriften og visdommen, loven og evangeliet."

Så er det et forbanne godt bevis på at det er skrevet av mennesker. Om det fantes en allmektig alt skapende gud, hadde han for faen meg klart å skrive forståelig!

Å fordi Koranen evt. referer til noe i Bibelen, gjør det at det er guds ord?

Hele religionløpet er bare tull!

Og om det stemmer, ja da er det jo jævla merkelig at troende trur alle kan leve sammen uansett religion...

Følgere av verdens største pasifist (Jesus) og følgere av en av verdens største krigere (Muhammed) vil ALDRI fungere godt i lag!

For den ene snur det andre kinnet til ved ubehag, mens den andre er villig til å dø i kamp for å opprettholde æren.

Å det skillet der er bare for stort til å kunne danne et godt samfunn....

Abduallah

03.07.2017 kl.18:22

@HÆ!?

Ble du til av ingenting?

Judas Iscaroit

03.07.2017 kl.18:35

Abduallah: Husk at det du tror på er tull. Ingen tenkende menneske tror på sludder. Abraham er en fingert person. Moses er en fingert person. Ting tyder mer og mer på at jesus (joshwa) er en fingert person. Religionsforskere på Islam betrakter Muhammed kun som en fiksjon. Spesielt når han kun er referert bare fire ganger i koranen.

Se den berikelse muslimer driver på med i Europa. Grunnen, en muslim konverterte til kristendommen.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4471004/Afghan-asylum-seeker-stabbed-woman-death-outside-Lidl.html

Jeg har noe problem med å ta dine ord som et tegn på godhet. Du farer kun med løgn, som alle muslimer.

Stian

04.07.2017 kl.10:22

Hei Sharam,

Liker mye av det du skriver, men stusser på at du sier vi må skille mellom "fundamentalistisk islam" og islam. Hva er forskjellen?? Er ikke vanlig islam ille nok mener du, med Sharia, Muhammed's pedofili, massedrap av jøder, forfølglelser, drap og tortur av ikke-muslimer ille nok??

Kanskje du som psykoanalytiker kunne skrive en artikkel om å lure seg selv - til å tro at islam *egentlig* er noe bra?

Shahram Shaygani

04.07.2017 kl.10:57

Stian: Hei Stian, takk for at du leser mine blogg. Jeg tror vi må være varsomme å kalle islam som bare ond. Islam for meg handler ikke bare om Sharia og de motstridende og tildels konfliktfylte setninger som finnes i hellige tekstene. Slike merkelige og tåpelige påstander finner man egentlig i alle religiøse tekster, ikke sant? Jeg holder på å skrive en kronikk om akkurat dette med profeten som du tar opp. Jeg håper at du leser den. Jeg tenker først og fremst som en pragmatiker på saken, hvilken tilnæming kan vi ha til islam som kan gi best mulig resultat? Skal man jobbe for å utrydde islam på kort tid? Eller skal man arbeide for en reformasjon? En reformasjon som allerede eksisterte i Islam, men ble stoppet av a) islamismen b) imperialismen. Jeg er tilhenger av nr. 2 tilnæmingen, nemlig reformasjon. Du spør meg som psykoanalytiker om tematikken. Du vet sikkert at psykoanalysens far, Freud, var en erke ateist. Så den mannen jeg har sett på som forbilde, er en ateistjøde. Jeg tror ikke vi kan så lett feie av de religiøse opplevelsene en del menneske har, kalle de barsnlige eller fantasier. Vi har med sterke følelser og tanker å gjøre her. HVis vi vil bli lyttet til, begynner vi aldri med angrep. Jeg tror det som er mer avgjørende for hvordan den religiøse opplevelsen kommer til uttrykk, er personligheten og konteksten rundt personen. Med andre ord, en muslim med en sunn personlighet og en sunn kontekst rundt seg, klare å kaste fra seg de usunne holdningene som finnes. jeg tror mange som er skeptiske til islam, burde støtte reformatorer som jobber innenfra.

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.10:57

Stian: Onde tunger er at en psykolog/psykiater tar faget kun for å finne ut hva som virkelig er feil med dem selv.

Hvis du gidder å gå igjennom hva dem leser. Det er så depressivt at Bjørneboes "Bestialitetens historie" kan betraktes som munter og positiv lesning.

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.11:36

Shahram Shaygani: Man må fjerne Islam fordi den er kun en dødskult.

Så du mener at narkomanen Freud er noe å stole på? Han som var så sur på Jung, når Jung tok ut seksualiteten fra sine studier.

Jeg vil presiserer at når man er ateist kan man ikke tro på den jødiske tro. Selv hvor mange dumme jøder mener at dem er en rase. De fleste jøder i Israel er ikke engang semitter.

Det er noe alvorlig feil med "jøder". Det er 50/50 av de som tror på gud og de som ikke tror på en gud. Mens 80% av alle jøder tror at dem er guds utvalgte folk. Noe kognitiv dissonans her..

Igjen viser at religion er tull. Eller som Andre Breton sa "Takk gud for jeg er ateist".

Denne primitive 'gud' er svada, laget av primitive mennesker av egoisme. Ofte penger, makt og kjønnsdriften.

Tar vi ordet japanske ordet kami (神) blir det ofte oversatt som gud. Men det er rett og slett pisspreik. Kami er mer energi, men ikke bare det, men mye mye mer.

Mens den jødiske, kristne og muhammedanismen er av en mer barnartig og primitiv karakter. Fordi den treffer kun primitive mennesker med smålige karakterer. Akhnaton eller Amonhotep IV er før med en gudtanken. Men mer korrekt blir Amon-Ra definer som en gud, som er enda eldre. Gjett hva dem sa etter en bønn? "Amen". Hm. hvor har jeg hør det før? Intet nytt under solen.

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.12:32

Glemte å ta med zoroastrianism, som også er en en-gud retning. Mange Iranere sier at dem er zoroastrister i hemmelighet. Men er tvunget til å be til den gale allah.

Mette

04.07.2017 kl.12:50

Her var det mye stygge kommentarer!

Jeg har fulgt det Shahram Shaygani har skrevet i over et år nå, og det er ingenting som tyder på at han har noen annen agenda,enn å finne gode løsninger både for oss etniske og "nykommerne". Han slår hardt ned på fundamentalisme, og støtter oppunder dissidenter og liberale.

I denne posten setter han fingeren på et viktig punkt, at man bruker psykologiske triks for å skape mer polarisering. Jeg er sikker på at Shahram også er enig i at dette skjer på den andre siden i like stor grad, altså at det finnes muslimer som benytter seg av samme metoder for å få flest mulig til å hate de etniske.

Til syvende og sist så handler det om å se individer, ikke gruppen de tilhører. Og det er vel egentlig dette som er beskjeden Shahram kommer med i dette innlegget.

Takk, Shahram 😊

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.13:01

Mette: Nå er det slik at disse "nykommerne" har ingen grunn å være her. Har man problem med virkeligheten. Dra hjem.

Det du skriver henger ikke sammen!

04.07.2017 kl.13:02

Shahram Shaygani

04.07.2017 kl.10:57

"Islam for meg handler ikke bare om Sharia og de motstridende og tildels konfliktfylte setninger som finnes i hellige tekstene. Slike merkelige og tåpelige påstander finner man egentlig i alle religiøse tekster, ikke sant?"

Det er riktig at det ikke bare handler om sharia og oppfordringer til drap og lidelse... Men det er heller ikke poenget. Poenget er at det eksisterer i religionen, ikke sant? Å der har du problemet... Så lenge det eksisterer i religionen og skriften så må man være oppegående nok til å forstå at det ikke har noe med fred eller en allmektig skaper å gjøre!? Det er jo galskap! Alle religiøse (fra de tre "store" bøkene) er jo enig i at skaperen er perfekt, så hvorfor skulle han da ikke klare å lage en perfekt religion som passer for alle, enten du er brun, gul, sort, hvit, blå, rosa, homo, lesbisk, transe, etc etc etc... Hvorfor skulle han komme med en utgave for ett folk, og noen andre utgaver for andre folk... for så la folket sloss om hvem som er den riktige og drepe hverandre til det er en igjen..? Hva faen er det for noe tull?

Du skriver jo til og med selv, at tåpelige påstander finner man i alle religiøse tekster!? Så da er det vell rett og rimelig å anta at de ikke har noe med en gud å gjøre, men er skrevet av tåpelige mennesker for å kontrollere enda tåpeligere mennesker!

Slutt å konstruer tragiske bortforklaringer...

Og vær vennlig å ikke bruk intelligens til å gjøre andre folk dummere... Vi trenger ikke flere i samfunnet som går rundt og faktisk tror at det eneste som skiller Muhammedanere og vestlige er et par ørsmå forskjeller som sammen gjør oss til ett flott og inkluderende multikulturelt samfunn.

For det er en jævla stor løgn!

Mette

04.07.2017 kl.13:17

Judas:

Man kan diskutere om hvor mye eller lite innvandring som er bra for et land. Her er det snakk om folk som allerede er her. Folk som allerede har blitt en del av Norge. Vi må finne ut hvordan vi kan inkludere de liberale kreftene, og hvordan vi samtidig kan konfrontere fundamentalistene.

ACAB

04.07.2017 kl.13:26

Muslimene har aldri blitt en del av norge fordi de er unorske, udemokratiske og det eneste de har tilført norge er plager og problemer. Deporter alle muslimer, send svina hjem til muslimland.

Til Mette 04.07.2017 kl.12:50

04.07.2017 kl.13:27

Stygge kommentarer, eller kommentarer som inneholder en annen mening? En mening du ikke deler eller liker?

Du må vise mer forståelse!

Forstå at for en som mener Islam bare er negativt, vil alle positive kommentarer om Islam leses som stygge kommentarer.

Og motsatt, for de som liker og elsker Islam, vil oppfatte alle kritiske og spørrende kommentarer som stygge kommentarer....

Egentlig så kalles det hele debatt... Å for å få debatt må man ha to parter, og da gjerne to parter som ikke er helt enige... Men det er ikke så lett i dagens samfunn hvor nesten alle har fått overdose av følelser hehe :P

Alt dette er vedkommende som postet innlegget med åpent kommentarfelt fullstendig klar over...

Hadde vedkommende ønsket å kun høre ros og enighet med innlegget sitt så hadde han sikkert heller valgt å les det opp for liketenkende som seg selv, og ikke skrive det i et "åpent forum" hvor alle kan lese det...

Faen for en syk verden vi lever i!

En verden med så store problemer at vi ikke er i stand til å løse de, så vi føler oss heller frem til sånne små problemer som vi kan fylle dagen med, så den gir mening...

Kai Inge Buseth

04.07.2017 kl.13:56

Kommentarfeltenes tid har åpnet for en type samfunnsdebattanter med gode poenger som drukner i mangelen på dannelse.

Det er påpekt av flere at om debattanten ikke kamuflerer sine gode poenger i et frastøtende gatespråk med personangrep, banning og sverting så hadde det vært triveligere å kommunisere. Enkelt og greit vanlig folkeskikk. :-)

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.14:00

Mette: De som er her er vi blitt tvunget inn av løgnaktige byråkrater og politikere. Dem har løyet til oss om at vi må ha innvandring. Ikke fra europa men fra andre land som har en annen kultur. Fordi dem er til nytte for oss når vi blir eldre. Rart, dem tar ikke hensyn til at disse blir eldre og importerer hele familien inn. Lover som de korrupte byråkrater og politikere har laget. Det hele er en bløff. Les "UN Resolution 260 (III). Prevention and Punishment of the Crime of Genocide - Article II" så faller det som skjer i vesten innenfor begrepet folkemord.

Vi har tidligere hatt en reduksjon av befolkningen. Men vi hadde ingen problem med å løse dette selv.

De som har kommet hit på løgnaktige grunnlag. Må fjernes fra vesten. Siden denne løgn propagandaen er blitt brukt i alle land i vesten. Derfor må alle de som spesielt ikke er av europeisk herkomst. Integreres i sitt eget land. Men også deres barn må deporteres hjem.Statsborgerskapet må fjernes fra disse og ingen slike har lov å komme hit.

De som sier at denne "importen" er tilfeldig er løgnaktige. Se på denne investeringsplanen.

http://ufmsecretariat.org/ufm-countries/

Om dette er en videre føringen av Coudenhove-kalergi planen om folkemord på den europeiske befolkningen. Eller Eurafrican Project fra 1920 til 1960 der man ønsket å fusjonere Afrika med Europa kan diskuteres. Men dette er kun galskap og må fjernes.

Tigerrocky

04.07.2017 kl.14:01

Vi er alle mennesker. Vis nå medmenneskelighet så får du kanskje medmenneskelighet tilbake. Noen tanker rundt det?

Hans Olav

04.07.2017 kl.14:20

Er/var Norge/nordmenn så ille og skadet at vi trenger litt Islam for å få det bra igjen?

..."If it aint broke, dont fix it!"

Ved mindre man faktisk mener at samfunnet og folket i Norge var/er på ville veier... skjønner jeg ikke hvorfor man på død og liv skal forandre på så mye. Hva var så galt med hvordan vi hadde det her i landet?

Kan ikke huske å ha sett et stort sort hull i samfunnet når jeg vokste opp, som trenger å fylles igjen med en god dose islam...

Men så vokste jeg ikke opp i Oslo, kanskje det var mer synlig for folk der, at vi trengte islam for å havne på rett kurs igjen?

Kai Inge Buseth

04.07.2017 kl.14:22

Til anonym

>>Men det er ikke så lett i dagens samfunn hvor nesten alle har fått overdose av følelser hehe :P

Hvilket bekreftes av: >>Faen for en syk verden vi lever i!

Det er fullt mulig å kommunisere de mest uoverstigelige uenigheter på en høflig måte. Det løfter poenget at det blir fremført som et argument med begrunnelse(r) og ikke en følelsesutblåsning, men krever at man er oppmerksom på når det er følelsene som snakker og ikke analytisk logikk.

Noe som fort kan skje når vi føler at våre etterkommere er truet av en påtrengende, totalitær voldelig politisk ideologi ispedd en dose religion. Been there, done that. :-)

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.14:27

Tigerrocky: Medmenneskelighet? Hva er medmenneskelig med folk som kun krever og krever at vi skal tilpasse oss. At dem går i offerrollen og synes synd på seg selv.

Uærlige mennesker fortjener ingen medmenneskelighet. Fordi dem har ingen medmenneskelighet iboende i seg.

Kai Inge Buseth

04.07.2017 kl.14:36

Tigerrocky

>>Vis nå medmenneskelighet så får du kanskje medmenneskelighet tilbake. Noen tanker rundt det?

Har absolutt noen tanker rundt det. Når du rammes av en umenneskelig ideologi, hvilken medmenneskelighet kan forsvare deg mot den? Dersom det hadde hjulpet å vende det annet kinn til, så hadde verden vært et fredelig sted. Realitetene er at kun et forbud kan verne oss og våre etterkommere mot ideologien det er snakk om: Islam. Så får vi samarbeide med muslimene om å reformere religionsdelen av Islam til en religion akseptert av fellesskapet vi er i ferd med å danne.

Mette

04.07.2017 kl.14:38

Til deg som skrev dette (uten navn):

"Til Mette 04.07.2017 kl.12:50

04.07.2017 kl.13:27

Stygge kommentarer, eller kommentarer som inneholder en annen mening? En mening du ikke deler eller liker?"

Når jeg snakker om stygge kommentarer, så er det ikke meninger jeg sikter til. Jeg er av den oppfatning at folk må få ha egne meninger. Det jeg anser som stygge kommentarer er når Shahram Shaygani blir svertet ved å si at han bedriver Taqiyya, at han er en apologet osv osv. Jeg mener at folk skal få skrive det de mener om sak, men hold personangrep unna. Dette er jo nettopp samme metode som har blitt brukt mot Islamkritikere. De har blitt kalt islamophobe, rasister osv osv.

Mette

04.07.2017 kl.14:46

Judas:

Vi vet alle at det finnes mange problematiske muslimer, og en ideologi basert på Islam, som er dødelig! MEN, vi må ned på individnivå. Hvis vi går den veien du og endel andre her snakker om, så er faktisk vold eneste utvei. Og DET er ikke en verdi som vårt Norge er bygget på!

Mette

04.07.2017 kl.14:51

Kai Inge og Tigerrocky:

Man kan være medmenneskelig, samtidig som man slår hardt ned mot intoleranse, ideologier og ekstremisme. Det er faktisk ikke noe motsetninger der ;)

Tigerrocky

04.07.2017 kl.15:00

Kai Inge Buseth

Islam er ikke bare en ond ideologi. Islam er mangfoldige. Vis noen ønsker å ha religiøse følelser så opptil dem det. Kjenner selv flotte religiøse mennesker. Religion er ikke noe for meg uansett. Personlig skjønner ikke at Muhammed gjorde onde og positivt saker. Men for noen er religion viktig. Håper at du husker at islam er ikke bare ondskap

Kai Inge Buseth

04.07.2017 kl.15:05

Mette

>>samtidig som man slår hardt ned mot intoleranse, ideologier og ekstremisme.

Her ligger utfordringen. Hvordan slå hardt ned på en utålelig ideologi på en medmenneskelig måte. Det kan ikke folket gjøre, det må våre politikere gjøre. De har makten til å få inn et forbud mot ideologien i grunnloven etter tyrkisk mønster. Ved et forbud hindrer man utvikling mot et metningspunkt der den sterkestes rett avgjør det hele. Så våre barns fremtid ligger i hendene på dagens velgere som har ansvar for å velge politikere som igjen skjønner ansvaret de har for Norge og folkets felles fremtid. Det er derfor valget 2017 oppleves som skjebnevalget. :-)

Olav den ikke fullt så hellige

04.07.2017 kl.15:06

Bare en liten tanke jeg fikk.

Dersom de nordiske landene hadde holdt på sitt livssyn og ikke blitt tvungen til å konvertere til kristendommen for noen hundre år siden, hvordan ville ting ha hvert i dag?

Med tanke på integrering og tilpassing til samfunnet sånn generelt?

Lettere eller vanskeligere? :P

Eller kanskje det ikke en gang ville ha hvert et problematisk tema engang hehe, siden det ikke er sikkert det ville ha hvert noen her å integrere?

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.15:07

Mette: Verdien i Norge og i andre vestlige land baserer seg på tillit. Men når den tillit utnyttes av svindlere. Må det fjernes. Det er aldri en folkerett å importere inn kriminelle eller driver med svindel.

Muslimer vil ikke løse sine egne problem. Men vil heller dekke over og klage, selv om dem blir tatt med buksa nede, ved å gå i offerrollen. Beklageligvis vil en muslim uten å tenke seg om lyve folk rett i tryne. For en europeer er det å lyve den største skam. For en muslim er det kun en ære å lyve til "ikke-troende". For en europeer er det en ære å være sannferdig.

Ser du problemet med muslimer? Dem har ingen ære. Dem er kun egosentriske og løgnaktige, fordi det er fundamentet i sin kult-tro.

Ja du er på en måte korrekt. Hvis ikke denne galskapen stoppes. Blir det konflikt. Men ikke mot de man tror, men de som har forårsaket dette. Vil være de første som blir påvirket.

Tigerrocky

04.07.2017 kl.15:25

Judas Iscaroit

Du forhåndsdømme mennesker uten kjennskap om det stemmer? Islam er mangfoldige. Fins ikke bare drittsekker. Ikke alle muslimer går i offerrolle. TRO er viktig for en del og det kan jeg aksepterer. Ikke forhåndsdøm noen før dere møter dem ellers blir det bare ordkrig og kanskje kampsport.

Kai Inge Buseth

04.07.2017 kl.15:28

Tigerrocky

>>Islam er ikke bare en ond ideologi.

Det har du rett i. Den har også en religionsdel. Dersom vi beholder Mekka delen av den og forkaster Medina delen samt Hadditene og andre krigerske skrifter, burde det være mulig å forme en spiselig variant av religionsdelen. Ideologidelen derimot, er skadelig for ethvert samfunn og må forbys. For å få til dette må vi ha politikere som tar utfordringen og får jobben gjort. Man må være tydelig på hva vårt fellesskap kan akseptere og ikke. Foreløbig er det fortsatt våre politikere som bestemmer og det må de gjøre raskt, før de mister muligheten på grunn av utviklingen de burde ha stoppet i tide. Heldigvis har vi muslimer som kan hjelpe oss å forstå hvordan dette kan løses. Politikerne og vi andre må bare lytte til dem, istedenfor å tie dem ihjel.

Sist, men ikke minst, må politikerne har ryggrad til å stå i mot protestene fra krefter som heller jobber for Teokrati (gudestyre) enn demokrati og menneskerettigheter.

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.15:31

Olav den ikke fullt så hellige: God tanke. Det var ikke så mye forskjell mellom vikingene og kristne i brutalitet.

Når det gjelder kvinnersrettigheter ble den satt tilbake tusen år når man introduserte kristendommen i Norge.

Mye av de medmenneskelige tanker kommer faktisk fra norrøne. Ord som ting og ombudsmann osv. At ha andre til å tale de svakes sak er av norrøn opphav.

Til og med å tro på en imaginær gud var betraktet som tull. Årsaken til dette skjedde på 530-tallet.

De kristne var sjokkerte over hvordan vikingene aksepterte den kristne misjonering i Skandinavia. Det var ikke høvdingen som tok det diktatoriske ansvaret og tvang dem til å tro på kvitekrist. Men måtte diskuteres med alle og ved demokratisk valg kom fram til et svar.

Engelske ordene Welcome, cake, good day og shy er av norrøn opphav.

Så muligens ville det ha vært et mer sivilisert samfunn. Det som faktisk skjer er at det norrøne dukker frem når det kristne blir fjernet.

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.15:33

Tigerrocky: Det er erfaring med muslimer man kommer til denne kunnskapen. Hadde en helt annen oppfatning før. Det kalles for erfaring.

Bahéra Reznik

04.07.2017 kl.15:37

Trenger Norge Muhammedanere og Islam, eller er det omvendt?

Ifølge nyhetsbildet og "venstresiden" så er det omvendt, det er Muhammedanerne som er i problemer og trenger hjelp av "oss", og da er det kun for Muhammedanerne å tilrettelegge seg det samfunnet de har flyttet til for å få "hjelp"... Omvendt tilrettelegging for at Muhammedanerne skal føle seg "hjemme" burde ikke være et tema.

Tigerrocky

04.07.2017 kl.15:49

Kai Inge Buseth

Hadith ble skrevet 200-300 år etter Muhammeds død så burde ikke være vanskelig. Enig at planen må bli å se selvkritisk på Koranen. Judas du har ikke møtt alle. Stille spørsmål ved hvordan du selv var

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.15:58

Tigerrocky: Husk at når man forsøkte å korrigere "koranen" måtte den publiseres anonym for det var for farlig å forfatteren å ha sitt navn på oversettelsen. Kunne ha blitt drept av "moderate" muslimer.

Man har nok informasjon om muslimer. Det trolig fantes gode og snille mennesker i Gestapo. Betyr ikke at vi skal godta eller forsvare Gestapo.

Kai Inge Buseth

04.07.2017 kl.16:30

Judas Iscaroit

>>måtte den publiseres anonym for det var for farlig å forfatteren å ha sitt navn på oversettelsen

Her er du ved kjernen av problemet. Alle forsøk på å tilpasse religionsdelen kan fort havne i problemstillingen "den sterkestes rett" det vil si en kamp mellom de som vil tilpasse den og de som vil beholde den som den er, og hvilke maktmidler de to partene er villig til å bruke for å få sin vilje igjennom.

Ved å henvise til at innholdet ikke kan tilpasses "fordi det er guds egne ord" sørges for at dette blir en ulik kamp også fordi man da mener å ha retten på sin side til å utslette de som vil tukle med "guds ord". Egentlig blir da valget i Norge/Europa mellom å akseptere reformasjon eller totalforbud i vestens geografiske områder.

Finn

04.07.2017 kl.20:46

Takk for at du løfter frem dette perspektivet også. Du har skrevet så mye viktig og kritisk om islamisme og fundamentalistisk islam. Viktig å også se den urett som blir gjort mot mange muslimer som ønsker å leve sine sekulære og religiøse liv i fred. Jeg har bare noen strøtanker om det som skjer i vår forståelse av religionens plass i problemene vi står overfor. Man bommer hvis man tror at det er islam som er selv årsaken til alle problemer vi har i dag. Det er som om ondskapen kom inn i verden med innvandrerne. Slik er det selvsagt ikke og det er en farlig tanke som er forførende fordi den vasker oss selv rene fra all skyld. Vi skal ikke lenger tilbake enn til 30-,40-, og 50-tallet da nazisme og kommunisme tok livet av store deler av Europas befolkning. Det var ogsåideologier som ikke tålte eller aksepterte kritikk, men som hevdet at de satt med alle svarene. Det hadde lite med religion å gjøre. Likevel hadde disse ideologiene kraften til å vekke numinøse følelser som minner om der vi ser i fundamentalistisk islam. Individet var helt underordnet kollektivet. Ingen vil vel i dag påstå at alle tyskere var uhelbredelige nasjonalsosialister? Tyskland er i dag det land som kanskje mer enn noe annet forsvarer de humanistiske idealer europeere kan være stolte av. Hvis man slutter å tenke på muslimer som individer, men bare som viljeløse sauer har man mistet troen på mennesket - eller man ser ikke muslimene som mennesker! Ja, det finnes vanskelige og utålelige sider ved islam som vi må bekjempe. Men denne kampen må skje sammenbundet de sunne kreftene blant muslimene selv. Det er viktig å være realistisk optimist! Det er ikke helt galt å si at den muslimske kulturen mange steder er i krise. Men krise er er godt utgangspunkt for endring. Det kinesiske tegnet for krise er faktisk det samme som for forandring! Vi må være med på å forme den forandringen ved å støtte de gode kreftene. Islam inneholder også mye vakkert, ydmykhet og kjærlighet. Det er ikke bare en religion med en masse stivbente regler og forstokkede forestillinger. Bloggen til Shahram Shaygani er nyansert og opplysende. Vi trenger mer av den slags! Jeg synes en god del av kommentarene her vitner om motvilje eller manglende evne til å diskutere saklig. Til deg som ikke vil se den andres synspunkter: hva i deg er det som gjør det så vanskelig?

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.20:57

Finn: Snakker du om kommunismen og nazismen. Begge var finansiert av globalistene (wallstreet). Så det er de samme som er årsaker i midt-østen og i Afrika for å nevne noe. Det er de samme som synes synd på disse, etter at dem har bombet dem. Så voks opp. Tenk selv.

Ja i Tyskland har dem kommet langt. Så hvor beriket Tyskland er blitt.

Kart over multikulturelle berikelse i Tyskland for år 2017

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1_rNT3k2ZXB-f9z-2nSFMIBQKXCs&ll=51.361194439314694%2C6.969721633496192&z=6

Kart over multikulturelle berikelse i Tyskland for år 2016

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1sKPTG4QX60NOzWOn5ZRf7zRaBrs&ll=51.67255514712711%2C9.71112304999997&z=5

Men de som er kritisk mot dette i Tyskland blir arrestert.

Det gamle kinesiske tegnet på krig er tre kvinner i et hus. Les venstreradikal feminisme.

Kai Inge Buseth

04.07.2017 kl.21:37

Finn

>>Ingen vil vel i dag påstå at alle tyskere var uhelbredelige nasjonalsosialister?

Et godt poeng, som faktisk understreker faren vi står overfor i dag: Når majoriteten ikke var nasjonalsosialister, så betyr det at en minoritet var det. Som de allierte brukte fem år med blodig krig for å bli kvitt. Dermed skjønner man at man må ta den muslimske bokstavtro minoriteten på ramme alvor og forby ideologien Islam på samme måte som man den gang skulle ha forbudt ideologien Nazismen.

Abduallah

04.07.2017 kl.21:57

@Tigerrocky

Asalamo Alaykom wa rahmto Allah wa barakato, Peace be upon you and the mercies of God and his blessings.

Gud sier i Koranen til Profeten Muhammad صلى الله عليه وسلم: (( وما أرسلناك الا رحمة للعالمين ))(( Vi har sendt deg som en nådesbevisning til all verden* )). Oversatt av Einar Berg 1980, English ((

We have sent only as mercy for all worlds )) * العالمين Al Alalamin betyr: alt skapt / alt bortsett fra Gud.

Name Muhammad means in Arabic: Praised.

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.22:02

Abduallah: Det finnes ingen gud. Det er kun et oppspinn. Beklager voks opp. Det er kun barn som tror på latterlige fantasier.

ACAB

04.07.2017 kl.22:03

Muslimer er en pest og en plage. Send dem hjem.

Finn

04.07.2017 kl.22:40

Judas Iskariot

Jeg opplever deg som lite villig til å høre andres argumenter og poenger. Svaret ditt er ofte rett og slett at andre tar feil, de skal vokse opp og forstå Randi har sannheten. Det gjør deg til er speilbilde av de du vil bekjempe.

Kai

Ingen er uenig i at islamisme skal tas svært alvorlig. Men det er ikke det samme som å fordømme alle andre som identifiserer seg med islam. Trosspørsmål er ikle noe man kan forby eller påtvinge folk. Men man kan påvirke mange til å ikke utvikle seg i ekstremistisk retning. Mens bis ankler om kollektiv fordømmelse var vel nettopp den ydmykelsen som alle tyskere ble utsatt for etter 1. Verdenskrig noe av bakgrunnen for at nasjonalsosialistene fikk slik oppslutning med sin herrefolksideologi. Ydmykelse og devaluering av uskyldige muslimer er etter min mening etisk forkastelig og helt feil vei å gå. Der gjør fort saken enda verre. Det står ille i motsetning til å bekjempe det totalitære slik blant annet Shahram Shaygani gjør

Judas Iscaroit

04.07.2017 kl.22:41

Abduallah: Det var en ting jeg glemte. Siden Muhammad oversettes som "den lovprisende" så heller det mer at personen er en konstruksjon. En ikke ekte person. Kun et oppspinn.

Men la oss anta at Muhammad eksisterte. Og at han er den mest perfekte. Hvorfor ville ikke hans mor ta tak i denne hvite feite dvergen? Moren forlatte ham når han var seks år gammel.

Kanskje Shahram Shaygani kan en analyse på hvorfor Muhammad hater kvinner og tiltrekkes til pedofili.

04.07.2017 kl.23:36

Finn

>>Trosspørsmål er ikle noe man kan forby eller påtvinge folk.

Det har du helt rett i og er heller ikke tilfellet i min konklusjon. Det er ikke religions-delen i Islam jeg vil forby, den vil mange med meg isteden ha reformert. Den totalitære politiske ideologidelen av Islam vil jeg derimot ha inn et forbud i grunnloven mot, slik at ikke Norge kan utvikle seg til et Teokrati på bekostning av demokrati og menneskerettigheter ved hjelp av en "norsk" Erdogan. Våre allierte kan ikke gripe inn i en slik utvikling da dette vil være et indre anliggende.

Abduallah

05.07.2017 kl.01:00

@Judas Iscaroit

Hvilken dverg? Muligens du mener de to englene som kom til ham som barn mens han var ute, åpnnet brystet / hjertet sitt og tok ut en svart kule?

Judas Iscaroit

05.07.2017 kl.08:24

Abduallah: Alle vet at Muhammad blir beskrevet som en feit hvit dverg. To eksempler.

Muhammad gikk rundt i Aisha sine klær når har fikk "åpenbaringer" ved å hyle som en kamel mens skum tyter ut av hans munn.

Muhammad var redd for spøkelser så han løp til Khadija. Hun fikk han til å sitte på hennes venstre lår for å se om spøkelses ble borte, det skjedde ikke. Så fikk han lov til å sitte på hennes høyre lår, spøkelse forsvant heller da ikke. Heller ikke når han fikk sitte på fanget til Khadija ble spøkelse borte. Men mens han satt på fanget til Khadija mens hun viste sine genitaler, da forsvant spøkelset.

Skriv en ny kommentar

hits